Ha rendelsz biciklit és össze kell rakni, akkor adnak hozzá alkatrészt amivel össze tudod rakni vagy nem?
Figyelt kérdés
2022. jún. 16. 21:00
1/8 anonim válasza:
Mi van a leírásban?
Ne vegyel hipermarketben bicajt...
2/8 anonim válasza:
Emlékeim szerint nem. (Csavarkulcsok, csavarhúzók kellhetnek.)
Egyébként nem csak hipermarketekben árulnak így, hanem kerékpár-webáruházakban is láttam.
3/8 Alex Fly válasza:
Az összes szükséges alkatrészt megkapod, különben nem tudnád összerakni (kivéve sok esetben a pedált)
4/8 anonim válasza:
Szerintem a kérdező szerszámra gondolt, csak alkatrészt írt...
5/8 Alex Fly válasza:
@4: nem tudom, nem vagyok gondolatolvasó. Mivel alkatrészt írt, arra válaszoltam.
Szerszámot természetesen nem fog kapni; használhatja a sajátjait. Esetleg pár speciális szerszám lehet a kerékpár tartoz~ka, de azok alkalmatlanok arra, hogy összerakja velük.
6/8 A kérdező kommentje:
@5 elirtam bocsi
2022. jún. 17. 22:14
7/8 anonim válasza:
alkatrészt kapsz,szerszámot nem.
illetve sanszos,hogy pedált sem,de annak van reális oka....ami egyébként könnyen orvosolható lenne. de az emberek hülyék,így egyszerűbb.
8/8 anonim válasza:
Bicikligyárban dolgoztam. Nem csomagoltunk szerszámot a kerékpárhoz... Még a 2-3 milliós árkategóriánál sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!