Hol tudom elsajátítani a kerékpárszerelést? Vannak fórumok vagy könyvek, videók amiből tudok tanulni? Minden érdekelne, hogy a bicajomat magam tudjam szervizelni.
Próbáld megszerezni ezt a könyvet valami antikváriumban..
Képes illusztrációkkal kezdőknek is érthetően magyarázza el.
Én a youtuberól tanultam meg a legtöbb dolgot. Mondjuk van műszaki előképzettségem is, vasutgépész technikus (nem röhög! :D) plusz faterom is gépész szaki volt egész életében, úgyhogy már 3 éves koromban a műhelyben játszottam a szerszámokkal, alkatrészekkel. Tehát nem kellett a nulláról megtanulni a csavarok, szerszámok, mérőeszközök, csapágyak, kenőanyagok, görgőslánc, meghúzási nyomaték, stb fogalmakat. Illetve nekem elég egy youtube videóból az a néhány másodperc ahol azt trükköt mutatják amire nem jöttem rá magamtól elsőre.
Akinek semmi műszaki vénája nincs és nem is érti amit csinál, mit miért csinál annak sokkal nehezebb lesz. Nem mondom, hogy nem lehetetlen, de korántsem élvezetes. Én a szerelést is szeretem, nem csak a kerékpározást. Na meg főleg azt az érzést miután teljesen szétkaptam a kerékpárt, maj összeraktam és néhány minimális beállítás után tökéletesen működik.
Aki nem szeret szerelni, koszos lenni annak nem ajánlom.
Hely sem árt ha van ahol lehet koszolni, lehet szétpakolni, de ha valaki nagyon akarja, 40 négyzetméteres panelban is meg lehet oldani. 4 kerékpár volt a rekodrom az albiban annó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!