Be szoktátok képzelni, ahogy az Eurosport kommentátorai narrálnak amikor tekertek?
Figyelt kérdés
"Hú....azért meglátszik a tegnapi este. A twitteren írta hogy elrontotta a gyomrát, alig tudott aludni is, nem volt a szálláson légkondi. Arhrrrr hát ez már nagyon nem esik neki jól, csak érjen haza, 15 km van már csak a 120 km-es távból, most kezdi az utolsó 110 m-es emelkedőt. Áhhhgggrgg, teljesen kész van, saját tempóra vált, igaz most is egyedül teker mint mindig, de ez még neki is sok magához képest. Utolsó reklám jön a befutó előtt."2022. jún. 2. 21:42
1/8 anonim válasza:
Ez vodka szóda,vagy whisky redbull hatása alatt írtad ki?
2/8 A kérdező kommentje:
Megtörtént (mai) eset, persze kicsit feltuningoltam.
https://www.youtube.com/watch?v=0TDbK5aVCbE
Azért így nem néztem ki, de "nagyon elkészültem az erőmmel", mondanák a kommentátorok.
2022. jún. 2. 22:43
3/8 anonim válasza:
Nem erre még sosem gondoltam. De majd ki probálom.
4/8 anonim válasza:
Nem, engem zombik üldöznek, vagy a demogorgon.
5/8 anonim válasza:
#4 Inkább a demogorgon, a zombik lassúak - attól függ melyik filmből szedett verzió.
Jó az is ha mindig kinézel egy pontot a távolban, és mindig az lesz a cél. Előbb utóbb elfogy a táv :)
6/8 anonim válasza:
Én az autósok mozgásait szoktam kommentelni - néha ordítva :D
7/8 anonim válasza:
"Elalszom, ahogy 7.8 km/-val megy fel az emelkedőn...ennél még a kikapcsolt monitort nézni is izgalmasabb."
8/8 anonim válasza:
Egészen hasonlót szoktam képzelni: Az egyik, hogy szökésben vagyok és meglehet a szakaszgyőzelem, de nagyon jön a mezőny. A másik hogy rajtam van a sárga trikó, de leszakadtam a mezőnyről és érzem hogy el fogom veszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!