Mire kell figyelni bicikli vàsàrlàsnàl, mi legyen minőségi, àllìtható?
Figyelt kérdés
Leginkább aszfalt, kevés erdő. Női.2022. máj. 22. 18:18
1/12 Dzsoki válasza:
Rendes amerikai vagy német,esetleg osztrák legyen! Ne egy mutatós kínai! Az is elmegy a pontból b pontba,de vízcső minőségű a váz. A minőségiek esetében, röntgenes átvilágítás van,az esetleges hajszálrepedések kiszűrésére. A tengelyek is minőségiek legyenek,bár egy minőségi kerékpárnál,ez természetes. A kormány és az ülés legyen állítható,de ez szintén,általános. Aszfaltra,hagyományos és nem terepgumit vegyél! Tereppel is elmegy,de nehezebb tekerni aszfalton. Egyre inkább a 3x10 sebességesek jöttek divatba,de szerintem elég a 3x8 is.
2/12 anonim válasza:
Trekking bicajokat nézz..
Merida, kellys, ktm, ezek mar megbízható bringak.
3/12 Dzsoki válasza:
Jól írta a 2-es. Csak nekem,nem fizettek a reklámért.
4/12 anonim válasza:
Nem reklam volt... tapasztalat.
5/12 Dzsoki válasza:
Stimmel. Azért írtam,hogy amerikai,német,osztrák. Van olyan amerikai,amit nem soroltál fel és minőségi.
7/12 anonim válasza:
De miert írtam volna olyat, amiről ninxcs tapasztalatom? Majd leírja más..
8/12 anonim válasza:
Nem mindig a márka számít. Én 30 évig használtam egy akkor noname városi bicajt (6 sebességes), valami lengyel vagy jugoszláv gyártmány volt (nem emlékszem, azóta tudtommal átvette más nemzet a gyártást). Szervízigénye szinte a nullával volt egyenlő, pedig túráztam is vele és nem csak teljesen síkon. Nem rozsdásodott, nem kopott, a váltóhoz sem kellett nyúlni ez idő alatt. Ma is használnám, ha nem lopták volna el.:(
9/12 Dzsoki válasza:
Stimmel. Egy noname kerékpár is lehet használható. Csak megvan a veszélye,hogy vízcső minőségű a váz. Egy eredeti kínai is használható. Az volt a kérdés,hogy egy kerékpárnál,mi legyen minőségi,állítható? Erre válaszoltam,hogy az egész kerékpár legyen minőségi! Magyarországon is ismert amerikai,német vagy osztrák márka.
10/12 anonim válasza:
" mi legyen minőségi "
Váz, váltók, fékek, felnik - szóval lehetőleg az egész bringa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!