Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hol tudnék saját biciklis...

Hol tudnék saját biciklis útvonalat tervezni?

Figyelt kérdés
Olyat, ami arra megy, amerre én akarom, mert leginkább mellékutakon szeretek menni. De eddig csak olyan oldalt találtam, hogy kijelölök 2 pontot, és a legoptimálisabb útvonalat mutatja.
2022. máj. 18. 15:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Merretekerjek.hu
2022. máj. 18. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Strava, Ridewithgps, ezeken látod, hogy merre szoktak sokan szokszor menni, mik a népszerű útvonalak. Merretekerjek.hu meg azért jó, mert látod az útminőséget és a bicikliutakat. Kb. a hármat együtt használva lehet igazán jó utakat tervezni.
2022. máj. 18. 17:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Sports Tracker útvonaltervezője.
2022. máj. 20. 12:14
 4/5 A kérdező kommentje:
A Ride With GPS-t kipróbáltam, egész jó, csak sokszor váltogatni kell a térkép módot, mert van, hogy mondjuk műholdról nem jelez ki egy utat, és át kell váltanom mondjuk az alap térképre, mert azon mutatja, és csak így tudom tovább vinni az utat.
2022. máj. 20. 15:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Garmin Basecamp programot letöltöd számítógépre. (ingyenes) Turistautak.hu és OSM térképet rátelepíted és húzod a vonalat amerre akarod. GPX-be exportálod és elküldöd a telefonodra. Ott meg Cartpgraph 2, vagy 3, OSMandmaps, Gurumaps, maps.me, stb appban megnyitod. Navigáció nem lesz, de kerékpáron nem is nagyon kell.

Vagy ott a bikemap.

[link]

gépen, böngészőben megcsinálod a térképet, aztán a telefonos appban megnézed, követed.

2022. máj. 20. 21:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!