Milyen kerékszettet ajánlotok országútihoz, 100 ezer Ft környékén?
Figyelt kérdés
2022. máj. 9. 18:04
1/15 anonim válasza:
A lényeg, hogy ipari csapágyas legyen és könnyű. Mavic Aksium pl.
2/15 A kérdező kommentje:
Iparikat nézem mindenképp. Nem tudom mi számít könnyűnek egy keréknél? A mostaniak se nehezek, de a hátsó egy rakat fos, valami 8 ezerért vettem, de lazulnak a küllők meg van benne kis nyolcas.
2022. máj. 9. 18:24
3/15 anonim válasza:
Egy gyári szett középkategóriás bringákon általában 2,5 kg (pl egy Cube Attain gyári ALexrims szettje 2,6 kg). Az Aksium 1900 grammos. Aztán ahogy mész lejjebb súlyban, úgy nő az ár.
4/15 A kérdező kommentje:
955 az első és 1875 a hátsó (fogaskerékkel), gyors zárral. Legalább a hátsót le kéne cserélnem mert nehéznek tűnik. Gumi a tömlővel pluszban csak 325 g. Az eredeti hátsó kerék jobb is volt, de egy illető tönkrevágta, az illesztésnél el volt mozdulva és darálta a féket, le kellett cserélni.
2022. máj. 9. 18:54
5/15 A kérdező kommentje:
Kiszámoltam, a hátsó legalább másfél kiló. Szerintem veszek csak egy hátsót, fél kilót le lehet spórolni, meg merevebb is egy jobb.
2022. máj. 9. 19:19
6/15 A kérdező kommentje:
Mavicot nem fogok venni, sokan írják hogy gyengült a minőség. Párszáz km. után lazulnak a küllők, hangokat ad ki a kerék meg reped a felni. Ezek friss értékelések, azt mondják régen jobb volt.
2022. máj. 9. 19:53
7/15 anonim válasza:
9 hónapos az Aksium szettem, 6400 km van benne, semmi baja.
8/15 A kérdező kommentje:
Hány kiló vagy?
2022. máj. 9. 21:38
10/15 A kérdező kommentje:
Hát akkor az én 78 kilómmal bírnia kell. Hol vetted, rendelted valahonnan?
2022. máj. 9. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!