Milyen 622-es kereket ajánlotok?
Megérett a gép egy kerékcserére, de egyszerűen nem találok normális kerékszettet 20ezer forint környékén.
A kerékpár adatai:
Első villa távolság 100
Hátsó villa távolság 135
Kerék méret 622
és
Shimano MF-TZ500-7 foaskerék szett van rajta ehhez ha jól néztem egy spéci szerszám is kellene, hogy leszedjem.
Csak is városban lenne használva, de a nagyon vékony országúti keréknél lehet szélesebb.
20ezerből nem igazán jön ki normális kerékszett. Rodit láttam hasonló árban, de nem tudom, milyen minőség.
Ha budapesti vagy, ott tudok valakit, aki kerékfűzéssel foglalkozik. Van neki polcon 622 felnifékes trekking kereke. Onnan tudom, hogy én is tőle vettem. 26 vagy 28 ezer volt akkor. Duplafalú, szegecselt Remerx 622x19 felni Shimano kerékaggyal, talán Pillar küllőkkel. Én kb. egy ezrest beleraktam gond nélkül az elmúlt bő fél évben. Egyelőre nem volt gondom vele. Egyedül annyi, hogy a gumit felrakni nem egyszerű, mert középen alig van mélyítve, és abból is levesz, hogy duplán szegecselt.
Azt nem tudom, hogy menetes racsnis aggyal van-e neki. Ez akkor lehet probléma, ha most az van neked, és meg akarod tartani a fogaskeréksort.
Akinek 20ezer Ft-ért kell kerékszett, azt az ilyenek nem érdeklik.
Tessék, ez is csak 40ezer, de ott vannak a részletek: [link]
Akinek ez nem elég, megkérdezi az ügyfélszolgálatot vagy megnézi a gyártó honlapján.
Egy kerékpárbolt honlapján egy majdnem félmilliós keréknél sincs több részlet: [link] pedig ez elvileg egy kerékpárbolt.
8: A Mavicnél tényleg komolyabban vették. Viszont ezek a paraméterek a legolcsóbb kerekeknél is ugyanolyan fontosak. Én is vettem huszonezerért kereket, igaz a téli "templomba járósra", de akkor is figyelembe kellett ezeket vennem. Azért is kellett cserélnem, mert az előző agyas tulaj a gyorszárral húzta rá a hátsó villát a 130 mm-es kerékagyra.
Azért a Zippnél lényegesen több info van. Bár a belső szélességet nagyon hiányolom, a többi mind megtalálható a leírásban, amit fent felsoroltam, kivéve a kazettatest típusa, mert az első keréknél nem értelmezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!