Tudott valaki szeretni giros kulacsot?
Figyelt kérdés
2022. máj. 8. 18:31
1/11 anonim válasza:
Úgy érted, hogy csapat kulacsot amit eldobálnak?
2/11 A kérdező kommentje:
Aha. Én Tagliani kulacsát összeszedtem ma. :D
2022. máj. 8. 19:29
3/11 anonim válasza:
Tudod milyen ronda dolog dicsekedni? 😁
4/11 A kérdező kommentje:
El is küldtem neki instán a videót meg a képet meg gratuláltam, meg is köszönte. Hadd legyen már egy jó napom, ha már amúgy is semmi értelmét nem látom az életemnek. :D
2022. máj. 8. 19:44
5/11 anonim válasza:
#2: szerencses vsgy! 👍🚴♀️😁
Itt bp-en tegnap nem dobáltak...
Azt nem tudjatok h lehet-e venni giro hungary-s felsőt vhol!
6/11 A kérdező kommentje:
Volt egy sátor itt, lehetett kapni rózsaszínt mezt, csak valamit "kézműveskedni" kellett hozzá. :D De inkább mentem kérdezgetni az embereket hogy nem tudják-e a szemetelőzónákat, van-e a közelben. Már vagy a huszadikat kérdeztem, senkinek fogalma nem volt, de aztán az egyik önkéntes monda hogy hol lesz elvileg. Mentem is oda, szerencsére 6-7-en voltak csak. Nem dobáltak amúgy sokat, de mindenkinek jutott 1-2. Jött egy furgon a végén aki szedegette össze zsákba a szemetet, volt benne kulacs is még, de azt mondta nem adhatja oda... Már ment el mindenki, aztán még találtam egy lottosat a fűben amit nem vettek észre. :D A felvételen próbáltam meg visszanézni ki dobhatta el, de az Eurosport pont reklámozott, az M4-en meg még nem tudom visszanézni, majd ha ismétlik akkor felveszem hátha látszik.
2022. máj. 8. 20:01
8/11 A kérdező kommentje:
Nagykanizsa után
2022. máj. 8. 20:13
9/11 anonim válasza:
Én itthon növesztettem a hájamat a tv előtt. :D De mindenképpen érdekes volt exkaposváriként és a többi terepet is jól ismőként látni a mezőnyt.
10/11 A kérdező kommentje:
Nem tudja valaki ki volt a Lotto-ból a másik, akinek be volt kötve a keze és a lába is? Nem Ewan, mert nem volt tetkója, a felvételeket visszanézve (pont szakadozott a kép persze), ő nyúlt a kulacsához egyedül akkor a zónában. De csak 6-an voltak elől, szóval semmi se biztos. De nem tudom ki ő.
2022. máj. 8. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!