Első többnapos biciklitúra egyedül, mire kell figyelni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Erdélyben élek és nyáron szeretnék egy túrát Budapestre biciklivel, kb 1300km oda vissza. Szállast meg kaját panziókban, meleg kajával gondoltam.
Aki már csinált ilyent kérdezném, hogy az útvonaltervezés során milyen szempotokat kell figyelembe venni? Szállast előre kell foglalni vagy elég helyben? (Sosem aludtam még panzióban)
A határátkelés hogyan működik? (Eddig csak mint utas keltem át határon)
2022. máj. 6. 11:00
11/11 anonim válasza:
Vigyél egy pici sátrat és akkor bárhol lesz olcsó/ingyen szállás, így mindig annyit mész amennyit épp tudsz.
Szerviz pedig 1-2000 km-re jó eséllyel nem kell egy normálisan rendben tartott bringával, de persze bármi előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!