Ilyen beragasztva a belső gumi, lehet ezt használni?
Ilyet még életemben nem láttam!
ahogy az 1-es is írja, én is általában 3-4 pöttyig szoktam foltozgatni (általában öntapadóssal), de azok a foltok együtt nyúlnak a belsővel, nincs ilyen horpadás.
@4: Miért lenne az? Ki szokta így felfújni a belsőt? Ez nem lufi, hogy kiszedve felfújkodjuk. Bármelyik foltozott külső hasonlóan fog kinézni, ha kint túlfújjuk.
A belső guminak nincs nyomástartó szerepe, csak a tömörsége a fontos. Annyit kell nyúlnia a helyén, hogy a teret kitöltse. A nyomásból származő erőt a külső gumi veszi fel.
ha kis lyuk van rajta kicsit felszoktam fújni mikor ragasztom, és akkor szép formája lesz, de most 5mm-en szakadás volt rajta csak leeresztve lehetett beragasztani.
Elraktam max akkor veszem elő ha minden zárva és nem kapni gumit.
Ez mi? :DD
A tömlő az az alkatrész amiből mindig legyen otthon 4-5 darab. blekfrájdéjen veszel jóárasítva és az kitart egész évben vagy még tovább ha nem tekesz sokat, polcon elvan, enni nem kér.
Nekem is van olyan gumim ami van már 7-8 folt, de 5 mm-es hasadás miatt nem szórakozom vele. Amit a kis öntapadós folt nem fog be azt már nem javítom.
Vakószínű nem véletlenül hasadt ki ennyire, elöregedett már, úgyhogy hamar újra fog repedni. Főleg emiatt a taknyolás miatt nem fog illeszkedni rendesen, gyűrődni fog, úgyhogy lehet már az első felfújáskor ereszteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!