Milyen biciklis computer-t vegyek, ha szeretnék Strava-t használni?
Alapvetően a stravára rögzítés, szegmens idők hasonlítása egy mobiltelefonnal is működik. Bármelyik GPS képes órával működnie kéne, ami képes stravával szinkronizálni. Nem vagyok naprakész a teljes kínálattal, de szerintem ennek ma már minden minőségi cuccnál alap követelménynek kell lenni.
Ha a versengés szempont, akkor a Live Segments érdekes lehet számodra. Az említett Garmin Edge 130 tudja ezt is. Ez azt jelenti, hogy szinkronizálja a szegmens időket, és menet közben a kijelződön láthatod, hol tartasz a KOM-hoz és a saját legjobb idődhöz képest. Itt találsz egy listát az összes kompatibilis eszközről:
Amin majd nem kell meglepődni, hogy a lejtős szakaszok esetén nem működik a funkció biztonsági okokból.
A Garmin és Karoo modelleknél biztosan van még climber funkció, ami mászásoknál előre kijelzi a következő emelkedő hosszát, meredekségét. Így felfelé menet láthatod, hogy milyen hosszú és meredekségű szakasz áll még előtted.
Mobilteló nem jó?
Nekem tökéletesen működik így a strava...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!