Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen szemüveglencsét használ...

Milyen szemüveglencsét használnátok ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Sokszor van, hogy akkor megyek ki biciklizni mikor már megy le a nap, és olyankor rohadt fényesen süt, meg mindig van olyan szakasz ahol velem szemben van hosszabb ideig, és ilyenkor alig tudok felnézni. Tehát mindenképpen szeretnék valami szemüveget ami ezt enyhíti, viszont ezek a biciklizéseim sokszor elhúzódnak addig, hogy már teljesen sötét van, oda meg egy sötét lencsés napszemüveg nem lenne a legjobb.

Ilyen esetben milyen lencséjű szemüveget vennétek? Láttam olyanokat, amikhez több féle lencsét adnak, pl sárga, sötét, színes stb., és mindegyiknél ott volt, hogy mire jó. Illetve láttam olyat is, ami alapból tiszta lencséjű, napfényben pedig besötétedik.

Ti milyet vennétek?

2022. ápr. 8. 19:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor napszemüvegben indulok és viszek magammal egy normál szemüveget, sötétben lecserélem.
2022. ápr. 8. 19:30
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

Bár én is az 1.-re voksolok inkább. Alapban egy polarizált Oakley napszemüveg, ami oldalról is véd, este meg váltás a normál, látó szemüvegre.

2022. ápr. 8. 20:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyilván a legpraktikusabb fényre sötétedő lencsés lennw, van sokféle.
2022. ápr. 8. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:
3: igen, az az igazi, de sportszemuveghez, ami dioptrias, hajlított, ahhoz iszonyat drága a sotetedo lencse. Kétszer annyi, mint a sima napszemüveg lencse, pedig az is 60-80ezer.
2022. ápr. 8. 21:30
 5/8 TR75 ***** válasza:
Az Aldiban pár éve lehetett kapni bringás napszemüveget fotokromatikus lencsével. Olcsó is volt.
2022. ápr. 9. 09:35
 6/8 A kérdező kommentje:

[link]

Szerintem ilyet fogok venni, elég olcsó, de ahhoz képest jók az értékelései. Illetve 4 különböző cserélhető lencsét adnak hozzá.

2022. ápr. 9. 11:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Viszek pót lencsét.

4féle van alapból szóval lehet válogatni a különböző viszonyokhoz.

2022. ápr. 9. 12:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Kirándulásnál mindig van nálam egy átlátszó munkavédelmi szemüveg is estére. Oké, olcsó és jó, szóval nem felel meg mindenkinek.
2022. ápr. 9. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!