Kezdőként, ha csak 200-240 000 forintod fenne bringára, akkor egy új alapgépet, vagy egy használt szupert vennél? Outi érdekelne.
Kezdőként, ha teljesen kezdő lennék mindenféle tekerős múlt nélkül, ennek a feléért választanék használtat, de akár egy új alu Neuzert vegy dekás bringát is fontolóra vennék 150k forint környékén, nem os biztos hogy rögtön outi kell neked, fokozatosan, egyenes kormányos fitnessbringával kezdenék. Ha megszereted, lehet váltani komoly gépre.
Mivel nem az voltam, én így rögtön 250k forintos használt karbont vettem. De mondom, előtte már 2-3 évig tekertem trekkinggel, szóval az első bekezdésben vázolt módszert követtem.
Régebben vettem volna újat.
Most már, hogy jobban értek a szereléshez és gond nélkül össze tudok rakni egy kerékpárt, és most kellene egy gép, akkor elgondolkodnék, hogy darabonként szedem össze ami kell. Van sok biciklibontó ahol akár keveset futott alkatrészeket is lehet venni jó áron.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!