Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Akik 4-500-ért vesznek magukna...

Akik 4-500-ért vesznek maguknak bringát, azok mennyit keresnek havonta?

Figyelt kérdés
2022. márc. 7. 15:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%

9: na igen...

Érdekes módon ezen senki nem akad fenn..... Hogy hitelből vesznek messze erejükön felül autót, tévét, meg mittoménmit.

De a bicaj, na az már skandallum... :)))))

2022. márc. 7. 16:39
 12/22 anonim ***** válasza:
66%

Azért nincs erre helyes válasz, mert ez sokmindentől függ. Hobbira az emberek hajlamosak arányaiban jóval sokat is költeni. De függ az egyéb kiadásaitól, családi hátterétől, vagyoni helyzetétől is.

Én azt mondnaám, hogy ha valaki csak ritkán, alkalmi túraként bringázik, nem is terepen, csak ilyen Balaton körül és társai, akkor csak nagyon magas fizetéshez társítanék ilyen bringát. Olyna 1 millió nettó fölöttihez. Aki heti többször hobbiból teker, akár terepen, akár országúton, ott simán egy 200 nettó fizetéshez is társulhat, ha ez az elsődleges hobbija. Ha meg mondjuk napi szinten munkába jár vele, akkor nem csak anyagi helyzet számít, hanem pl. hogy ott kell-e hagyni nem 100%-ban biztonságos helyen. Én megtehetném, hogy 400-500 ezres bringával járjak, de félteném. Így inkább van egy nagyon alap bringám erre.

2022. márc. 7. 16:40
 13/22 MGéza ***** válasza:
74%
Akad, én is kis bérű alkalmazottnak számolom magam, a havi max 300k körüli fizummal. 250k-s használt karbonnal nyomom. Másnak talán szemét, nekem bőven jó.
2022. márc. 8. 07:13
 14/22 A kérdező kommentje:
Utolsó milyen típus? Kép?
2022. márc. 8. 07:16
 15/22 MGéza ***** válasza:
54%

[link]

Lenti képeket nézd, első három az alu verzió(de az a villán is látszik).

Mondjuk a kerék szet már nem gyári, kormány FSA ergonomikus.

2022. márc. 8. 07:44
 16/22 A kérdező kommentje:
Nagyon jól néz ki.
2022. márc. 8. 12:57
 17/22 anonim ***** válasza:
64%

Én 11eve vettem 360ért egy bringát és 100körül kerestem...

Szóval...apránként is összelehet szedni.

2022. márc. 8. 13:38
 18/22 anonim ***** válasza:
Egyhavi fizetésemet költöttem biciklire. Mikor autót vettem, 10 havit költöttem rá.
2022. márc. 8. 15:27
 19/22 anonim ***** válasza:
73%

"...De ez csak egy hobbi. Nekem alap bringám van. Nem nyújt örömet. Gondolkodom vegyek e jobbat. Ezért kérdem...."

Na igen. Erröl már volt egy igen hosszúra nyult vitám valakivel,amikor valaki szintén jobb bringa vásárlasán töprengett.

Végsősoron maga a hobby szinvonala határozzameg hogy mennyit költenélrá:

Üzheted magasfokon akár a profik, bármilyen magasabb rendű cél nélkül pusztán szorakozásból is carbon bringán di2 szettel.

Vagy valóban hétvégi hobby-ként egy rozzant de szívednek kedves csepelen is.

Vagy valahol félúton egy alu vázas de carbon villás sorával szerelet lovon is.

Én anyagi lehetőségeimet kimaxoltam amikor bringát vettem,igazán tudatos vásárlóként:kerestem,kutattam,katalogusokat,akciokat néztem.

Aztán a vágy és a kinát illetve a szezonvégi akcio metszéspontba kerültek. És léptem. Családom pedig ...hát igen. Apám szerint ennyiért kocsit is vehettem volna! Csak hogy én bringat akartam és kész. Ez a hobbym, erre (is) hajlandó vagyok aránytalanul sokat költeni.

Javaslom te is járj el hasonlóan: keress kutass és költsrá amennyit akarsz és tudsz. Ne érdekeljen mások véleménye.

2022. márc. 8. 17:21
 20/22 A kérdező kommentje:
Költeni tudnék, csak nem tudom mennyivel nyújtana nagyobb örömet.
2022. márc. 8. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!