Az ország legkeletibb felében mennyire biztonságos most bringázni?
Teljesen biztonságos!
1. A magyar hadsereget azét mozgósították, hogy a határt őrizzék, nem azért, hogy kerékpárosokat basztassanak. Ez bevett dolog, ha a szomszédos országban háború vagy zavargás van.
2. A határtól a háborús térség (Donyeck és környéke) 1500 km-re van, így elég kicsi az esély rá, hogy egyáltalán lássunk valamit a konfliktusból a határnak ezen az oldalán. Ez inkább csak elővigyázatosság, no meg az emberek megnyugtatása (politika).
Bár messze lőnek,ha lőnek,de katonai járművek előfordulhatnak. Meg menekültek.
Nem valószìnű,hogy lerúgnak a bringárol de....azert.
Én 10-15 éve sokszor jártam Záhony környékén fotózni és bizony elég sokszor elkaptak, ellenőriztek. Táskavizit, motozás többször is volt. Most én biztos nem mennék arra.... minden tele van katonákkal, rendőrökkel. Szállász tuti nem fogsz találni.
De nem akarlak eltántorítani, megvan annak a környéknek a szépsége, érdemes megismerni.
Na mi a helyzet? Ott vagy?
Remélem nem!
Voltam végül, pénteken érkeztem, két éjszakát egy panzióban töltöttem (Nyíregyháza) szombaton és vasárnap kerékpároztam, igaz, az ukrán hatar mentén csak szombaton jártam (Kisvárda-Záhony-Lónya-Barabas-Beregsurany-V.nameny utvonalon).
A határok környékén, illetve a záhonyi vasútállomáson egyértelműen látszódik a helyzet, egyébként azonban kifejezetten nyugis volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!