Milyen útvonalon biztonságos eljutni kerékpárral a Déli pályaudvartól az Astoriáig?
Mit értesz bizonságos alatt?
Végig a Krisztinán és át az Erzsébet hídon.
#2: gyalogosan nyilván ez a legrövidebb útvonal (járdán), de biciklivel a Kossuth Lajos utca kb. nettó életveszély!
Ezért írtam az 1-ben azt az útvonalat, ami kb. végig védett kerékpárút.
#3!
Nem véletlenül kérdeztem, amit kérdeztem!
A Délitől ráfordul azonnal a Krisztinára vagy a Vérmezőn megkeresi a bringautat, aztán elmegy vele a hídig.
Ami netto életveszély, az a dunaparti bringaút.
Sajnos tele van a város olyan brnigáskkal, akik nagyon nem tudnak bringázni! Pár napja láttam, ahogy átjöttek a Margit-hídon (északi oldalán, bringaúton) Pestre és mentek volna tovább, de mivel a Nyugati és a Parlament felé nincs bringaút, ezért a 90%-uk járdán ment tovább! Az ilyenek gyalogoljanak! És ilyenekkel van tele a város, ezért netto életveszély a bringaút! Persze az autós meg ledudál, ha nem akarom szivatni magam közöttük, hiszen az ő adójából építették nekem a bringautat...
A Szabadság hídon amúgy nincs semmilyen bringás jelzés. Az úttest szűk, tehát vagy feltartanak vagy nem tudnak megelőzni, a járda tele van gyalogossal. Az Erzsébet híd járdája szélesebb és kevesebb rajta a gyalogos.
A Kossuth Lajos utcával az az egyetlen gond, hogy szabályosan nem lehet a szélső sávban tekerni, mert az csak a buszoké.
6: hozzám beszélsz? Hol írtam, hogy félek az úton??
Ne fantáziálj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!