Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennyit léptek egy nap?

Mennyit léptek egy nap?

Figyelt kérdés
Hány lépést tesztek meg egy nap? Hány km ert kb?azon kivül még mit mozogtok és egy héten mennyiszer teszitek meg ezeket a mozgás mennyiségeket?

2022. febr. 17. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Naponta olyan 5-6 km-t sétálok, ez hétvégén valamivel kevesebb szokott lenni. Ezen kívül heti 5x járok edzőterembe.
2022. febr. 17. 19:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Napi 50-60 lépés maximum. 7 hónapja itthon vagyok, rendszerint az ágyban fekszek, várom hogy kapjak időpontot gerincműtétre. Mivel nem vagyok Covid-os, ezért még azt sem mondták, hogy X hónap múlva lesz, úgyhogy lehet évek múlva fogok tudni ezen változtatni.
2022. febr. 17. 19:48
 3/6 anonim ***** válasza:
1380 lépés, ez 0,97km-nek felel meg. Ez a napi átlag, ennyit mozgok melóban. Hétvégén ez jóval kevesebb
2022. febr. 17. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Max. néhány kilométer lehet naponta, ötnél semmiképp se több. Emellett vannatesi óráim + heti átlag 6-7 óra edzés. Hétvégén jóval többet sétálok, ilyenkor megyek kirándulni, ha lehetőségem nyílik rá.
2022. febr. 17. 21:18
 5/6 NTBS ***** válasza:
Nem szoktam számolni, de napi 5-6 km biztosan legyalogolok.
2022. febr. 18. 08:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Telefonom szerint pl a mai nap 13 499 lépést tettem meg.

Tegnap 1200 kereken. Teljesen változó.

Mondjuk leginkább azért mert tegnap csak a slozira mentem ki, ma meg abba a bárba ahol lehet nézni cicis néniket.

2022. ápr. 22. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!