Egy 41 éves 175 magas 89 kiló, jóképű kopaszodó fiatal srácnak mekkora méretű országúti kerékpár való? Számban is mondjátok meg, és betűben is. Mert hol így adják meg a méretet hol úgy. Tehát 52-es, vagy L - es?
Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 09:41
1/10 anonim válasza:
Mi köze van az életkornak, jóképüségnek meg a kopaszodásnak a kerékpár méretéhez???? Még a magasság meg súly sem igazán számít, mert elég átlagos, de a többinek legfeljebb társkeresö oldalon lenne jelentösége!
2/10 A kérdező kommentje:
Csak poénkodni akartam. Jóképű sem vagyok. Na a méret?
2022. febr. 14. 10:15
3/10 anonim válasza:
Merida 18 col.
De gyártonként változik, hogy honnan számolják.
Hú várjak csak ha nem vagy jóképű akkor nagyobb kell,hogy kompenzálj!
De nem túl nagy mert akkor azt hiszik,hogy kicsi a himbi-limbi.
4/10 anonim válasza:
Olyan múltszázadeleji, elöl nagyon nagy kerék, hátul kicsi az lesz ám a feltünő.
5/10 anonim válasza:
A kopasz fiatalemberek BMW-vel járnak, nem bringával.
6/10 anonim válasza:
Fel kell próbálni a bringát, mert lehetsz magas de rövid lábú és fordítva is. Látatlanban ne is próbálkozz, mert csak pofára esés lesz a vége.
Azokról a méretekről amit írtál, elindulhatsz.
Ne félj, egy valódi kerékpár kereskedő nem fog utálni érte, ha több méretet is kipróbálsz. Meg egy sporttárs sem, aki esetleg a használt bringáját akarja elpasszolni.
7/10 anonim válasza:
Az én MTB-om 19" (19,3 coll az ábra módján lemérve) nyeregvázcső hosszúságú, az állítólag L-es, illetve 52-es akar lenni az internet tanúsága szerint. Nem tudom, okosabbak szerint is ez-e a tökéletes számomra, de én közel három évtizede tökéletesen megvagyok vele a magam 182 centijével, 92 kilójával, és 39 évével. Valamint némi hajsűrítést sem utasítanék vissza...
8/10 MGéza válasza:
Belső lábhosszat kell mérni, abból a legjobb kiindulni. Látatlanban az mondanám, egy 175 centis embernek kb 52-es méret való. Colba átszámítva ez 21, de outi méretet általában centiben adják meg.
9/10 anonim válasza:
52-54 et nézegess, de ez akár márkánként is eltérhet.
10/10 anonim válasza:
Hidd el, saját tapasztalat, menj el egy olyan üzletbe ahol árulják a kiszemelt bicajt és ott próbálgass...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!