Milyen elektomos biciklit vegyek? 110kg és 187cm vagyok, munkábajárásra használnám kb 10km.re
Lehet, hogy nem mindeniknek tűnik fel, de a kérdező elektromos biciklit szeretne venni. Ezért szerintem a kérdése szerint vár ajánlatokat.
Amúgy lehet, más kategóriában azt is megkérdezte, hogy mit vegyen el.bringa helyett?
#22!
10 km-re autót használni értelmetlen. Ha ennek jelentős rész városi közlekedés, akkor az autó lassabb is lesz.
aha csak az autóval bárhová mehetsz (szinte bármilyen időben) ameddig az elektromos biciklivel csak közeltávolságban és jó időben, szóval ami értelmetlen az az elektromos bicikli :)
#25!
Én autóval nem szoktam terepre menni. Sőt, a bringautak sem szoktam vele használni.
Nem többszáz km-re akart utazni, hanem munkába járni.
Bár erre szerintem is felesleges az e-bike, egy sima bringa bőven jó lenne.
Ilyen árkatehórában kapsz elfogadható állapotú elektromos rob9gót, de ahhoz kell az AM jogsi és kötelező biztosítás.
Esetleg egy blueway én 2 falu közt ingázok vele napi 15km-t, száraz időben, közúti használatra ehhez is kell az AM és a kötelező biztosítás.
A bafanggal az az egy baj, hogy hivatalosan a teljsesítménye miatt ugyan úgy kell hozzá az AM jogsi, és biztosítás...
1. Egyelőre magyarországon főleg BP-n kívül a rendőröknek fingja nincs mi az az elektromos bicikli, nem fognak vele csesztetni soha...
2. Ha balesetet okozol, és megnézik tüzetesebben min ültél és mennyivel mentél, jól megütheted a bokádat... és mélyen a pénztárcába nyúlhatsz... ha nincs biztosítás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!