Az nagyon gáz hogyha ilyen hidegben én motoros sisakban szoktam országútizni, hogy ne vágja szét az arcomat a szél?
Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 11:03
1/9 anonim válasza:
Gáznak egyáltalán nem gáz, de szerintem vannak egyszerűbb megoldások, pl. speciális kerékpáros arcvédő + arra a hagyományos sisak.
2/9 anonim válasza:
Elég fura jelenség lehet, de ha téged nem zavar, akkor ..... :)
3/9 anonim válasza:
Szerintem már az elismerést érdemel, ha ilyen hidegbe kimész tekerni!!! Régen én is kimentem, akkor Nalini gyártmányú sisak alá való speckó téli sapkát hordtam. Ma már nem megyek ilyen hidegbe. Úgyhogy sztem ahogy Neked a legjobb, mert akinek nem tetszik csinálja utánad! :-)
4/9 anonim válasza:
vegyél inkább balaklavát, a normál kerékpáros sisakod alá...
Nagyon sokfélét lehet kapni, random pl.
5/9 anonim válasza:
Nyakmervitőd is van? Mert ha elb@sz egy autos úgy kitörhet a nyakad mintha gyufából volna. És akkor vége a bringázásnak.
6/9 anonim válasza:
Vegyel fel egy Woltos dobozt a hatadra es akkor mar senki nem fog megbotrankozni rajtad :)
7/9 anonim válasza:
Nem gáz, bár nekem nem tűnik praktikusnak, ahogy első is írta.
8/9 anonim válasza:
Nincs olyan hideg most, ami indokolná az ilyen sisakot.
9/9 anonim válasza:
Terroristasapka is megfelel a célra. Bár az igazán tökös egy nehézbúvár sisakban csapatni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!