Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Nem lakott kerékpárutakon...

Nem lakott kerékpárutakon szoktak köszönni egymásnak a kerékpárosok?

Figyelt kérdés
Pl. Fertő-tó, Velencei-tó, Tisza-tó
2022. jan. 9. 14:06
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Én mindig sisakban taknyoltam. És 2015óta nemnagyon köszönnek a bringások. Érdekes,hogy főleg azok integettek/biccentettek akik mezben voltak. Mióta én is mezt hordok (és gyorsan tekerek,mert versenyezni is szoktam) kevesebben köszönnek.
2022. jan. 10. 21:35
 22/32 anonim ***** válasza:
40%

Nem is kerekparos akin nincs 'kobak'? :))) Ezek a fiuk eppen a Tour de Francet nyomjak a regmultban ... es nini (!?) - meg cigiznek is kozben!!! :)))

[link]

2022. jan. 10. 22:28
 23/32 anonim ***** válasza:
56%

Miota meghalt egy versenyző mert nem volt rajta kobak,kötelezővé tették először csak a sima szakaszokon az időfutamon ahol aztán tényel küldték ott nem. Aztóta már ott is.

De amugy inkább a versenyzők hordják,mert versenyen úgyis kötelező.

A munkába járós,tanya bajkos nem fogja hordani. Sőt brit (nem tudosok) hanem közvelemeny kutatók kideritették, hogy ha kötelezővé tennék a bukot akkor sokan vissza ülnének az autoba.

Ennek szép ellen pontja mikor az elöl kosaras tesco csodára felpattan a srác fullface-ben. Na ő az indok arra hogy ne hordjunk bukót.

Mert ugyan a feje nem loccsan szét de nyaka biztosan eltőrik egy kicsit szerencsétlenebb perec után.

2022. jan. 10. 23:27
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Van aki kerékpárúton lakik? Ilyenről még nem hallottam...
2022. jan. 11. 07:46
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
#4: Emlékszem arra a kutatásra. Utána kiderült, hogy azért jött ki nekik ez az eredmény, mert nem vettek figyelembe egy csomó körülményt. Aki sisakban teker, az általában nagyságrendekkel többet biciklizik, mint a sisak nélküliek. Megtett km-re leosztva aztán már egészen más lett a kutatás vége.
2022. jan. 11. 09:26
 26/32 tothp ***** válasza:
100%

Hát ez a sisakban tekerés megint leverte a biztosítékot, pedig nem is az volt a kérdés. Én a magam részéről hordom már vagy 30 éve. Még a trike-on is. Pedig az elvileg nem borul (pedig de).

KÖSZÖNÉS:

Frekventált helyen, ahol százával hemzsegnek a bicajosok: NEM

Ahol valamiért jóval kevesebb van (olyan xar az idő, hogy normális ember nem megy ki, vagy olyan terep, ami nem vonzza egyébként a bicajosokat) :IGEN. De legalább intek.

A nagycsomagos (expediciós) túrázóknak: Még akkor is ha én gyalog vagyok.

Minden egyéb esetben, ha a szembejövő, vagy a megelőzött teljesítménye megsüvegelendő: Még egy elismerő félmondat is belefér.

De volt olyan helyzet is, hogy egy soknapos (fagyos, eső- hóáztatta) túra közepén 2-3perces beszélgetésre is megálltunk a szembejövő "másik eszementtel".

Aztán van néhány pózer, akinél a megjelenés számít, nem a biciklizés maga: Rendre nem köszönnek vissza, úgyhogy leszoktam róla.

2022. jan. 12. 03:37
 27/32 anonim ***** válasza:
68%
Ahol folyamatos integetés lenne, ott csak annak, aki köszön. Ahol 1-2 jön szembe, ott persze! De csak annak, aki mezben, sisakban, normális bringával van, mert a többiek nem értik, hogy mit köszönget egy idegen.. :D
2022. jan. 12. 08:30
 28/32 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként Hollandiában meg senki sem visel sisakot.
2022. jan. 20. 14:55
 29/32 anonim ***** válasza:
73%
28: ez egy erős általánosítás...
2022. jan. 20. 14:56
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Inkább erdőkben, mellékutakon. De futóknak, túrazóknak, kutyasétáltatóknak is. Városban turistáknak, gyerekeknek nem.
2022. jan. 20. 15:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!