Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen kerékpárlámpát ajánloto...

Milyen kerékpárlámpát ajánlotok előre?

Figyelt kérdés

Nagyrészt a láthatóságomat kell mutatnom vele (városi), de szükséges az is, hogy sötétben én is lássak.

Annak úgy utánanéztem, hogy értelmes összehasonlíthatóság nincs a lámpák között sajnos. Lument igyekszik megadni mindenki, meg még pár adatot, de azokból ugye nem derül ki, hogy milyen megvilágítást kapok végül, így inkább tapasztalatok-javaslatok után néznék.

Autós közlekedésben veszek részt, tehát akár országúti felhasználást is említhetném. Kb 20-25 km/h sebességgel. Terepen ritkán közlekedem.

Max 8000 Ft.

Köszönöm a javaslatokat!

2021. dec. 8. 11:20
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Én mindenképpen olyat vennék, ami USB-töltős. Most hirtelen nem tudom, hogy ennyi pénzből kapható-e ilyen - de sokkal gazdaságosabb, mint párhetente elemeket cserélni.
2021. dec. 8. 12:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Na még rákukkantottam az Index bringás topikjára, ott erről írt az egyik topiktárs:

[link]

vagy drágább kivitelben, 1000 lumen-es:

[link]

2021. dec. 8. 12:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy alis led-lámpát használok a bukósisakom tetején fejlámpaként és van a bukómon is hátsó villogó. Volt, hogy azért lassított mellettem autós, hogy elmondja, végre egy bringás, aki látható. (Hátul van egy normál villogó is.)

Most kb. 4-5e lehet ez a lámpa. Viszont január közepéig nem jön meg, ha most rendelsz.

2021. dec. 8. 23:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Alzás Moon lámpáim vannak, meg vagyok elégedve velük. Mondjuk nem 8, hanem 10 ezer, de egy Moon Vortex elég a téli estéken. Ha terepre is mész, akkor Moon Meteor Storm Lite pl.
2021. dec. 9. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!