Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Van olyan kerékpárlámpa, amit...

Van olyan kerékpárlámpa, amit nem kell csavarral rögzíteni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy vannak ilyen gumis vagy szilikonos lámpák, csak sajnos azokat nem tudom hová feltenni. Olyat szeretnék, amivel nem kell sokat bíbelődni, könnyen tudok benne elemet cserélni.
2020. ápr. 30. 10:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik lámpának kell hely. Olyanok vannak, aminek van egy felszerelt része és abba csak bele kell pattintani a lámpatestet.
2020. ápr. 30. 10:40
 2/3 anonim ***** válasza:
A gumisokat nyeregcsőre lehet rakni. Vagy ott van az xlite, ami a nyereg pálcájára rögzíthető gyorskötözővel. Szerintem ezek már elterjedtebb megoldások, mint a csavarozható konzolok.
2020. ápr. 30. 11:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Jellemzően a nyeregcsőre és a kormányra lehet feltenni a gumis lámpákat. Ezek szerint a bringádról hiányzik ez a két alkatrész, így valóban trükkösebb a megoldás.
2020. ápr. 30. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!