Bringát mivel érdemes tisztítani,ha csak poros? Ami vázat nem karcolja.
Márciusig elrakom biciklit,télen nem túrázok.
Mivel közös helységbe piszkálták,lakásba tartom,de azt vettem észre porosodik,száll rá,ezt mivel érdemes tisztítani?A vázat nyáron vettem még karcmentes.
Gondolkozok ilyen ponyván letakarni s akkor nem lesz ilyen gondolom.
Nedves törlőkendővel, sima konyhai is jó, vagy nedves wc-papír. :)
És egyetértek az 1-essel, nem kell nagyon ráizgulni a karcmentességre, mert akkor örökké csak nézegetni fogod.... A használathoz hozzátartozik, hogy lesznek rajta karcolások...
Köszönöm!
Igen tudom.De másikat popsitörlő s kéztörlővel takarítottam,az össze is karcolta.
Tudom,fog hisz használati tárgy s sokat megyek is.Amíg lehet vigyázok rá,1szép matt Scott váz.
Múltkor szervízbe volt.Na összefogták vázat ugye olajos stb kezükkel azt mire lemostam több mint óra volt.Mivel matt és szürke ezekre is érzékenyebb.
Azt automosó sampon,és autómosó szivaccsal,de most simán poros csak,jó még nem annyira,de majd kell portalanítani.
Ja amíg hibátlan rágörcsölök,pedig sokat megyek benne van 1esés,eldől stb is.....
Egó ez remek ötlet.
Benn cégnél van sűrített levegő pisztoly arra gondoltam otthon is jól jönne,de akkor van spray formába is,szuper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!