Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez a kerékpár mennyire gagyi? ...

Ez a kerékpár mennyire gagyi? Capriolo OXYGEN 29"/21HT silver white (2020) ? Megvegyem?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon régi biciklim, talan Mistral, mountain bike. Sokaig kimeltem, nem hasznaltam, de már szeretnék újat venni. Fogalmam sincs az mennyire számít manapság jó minőségű biciklinek, de egy ismerősöm azt mondta jó bicikli csak lenne mit cserélni rajta (esztetikai hibak,stb) ezt a bicajt ugy gondoltam olyan helyre hasznalnam ahol nem szamit hogy nem valami szep egy-ket "helyen".

Az új bicit itt-ott meloba es kisebb bicikli turakra hasznalnam de jó lenne ha meglenneazert egy bizonyos szint.

Ha ócskának számít akkor talán inkább költenék rá többet minthogy megbánjam. Köszönöm válaszokat:-)

2021. dec. 6. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez relatív. Sokan elégedettek vele. Az én szememben ócsakaság. Sár nehéz acél váz, bóvli teleszkóp, 30 éves technikai színvonalú váltás/hajtás, gagyi márkás fékek...

Szerintem nem üti meg a szintet. Szerintem a szint, az minimum: alu váz, Suntour XCR villa, Shimano Acera/Alivio szett (3x9 vagy 2x9), Shimano hidraulikus tárcsafék vagy V-fék (mechanikus tárcsát nem vennék).

2021. dec. 6. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát nem egy top bring az biztos.

Mondjuk,hogy valóban gagyi de az is igaz ha nem vársz töle.sokat ès rendszeresen szervizeled akkor meloban jarásra hétvégi sörözésre a duna parton jó lesz.

2021. dec. 7. 02:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Ilyen árak mellett jobban jársz ha felújítod a régit. Fel lehet azt is dobni pár új alkatrésszel, hidd el.

Az hogy most Mistral vagy valami noname német lomos bringa, mindegy, mert fel lehet újítani márkás cuccokkal.

2021. dec. 7. 12:54
 4/4 anonim ***** válasza:

ja ha tudod akkor inkább ujjitsd. A mai turney nem az ami 20+ éve volt. Igénytelen alja cucc de a világból kilehette vele tekerni.

A mai inkább csak igénytelen alja. A gyártó még csak mounti szetnek sem nevezi!

2021. dec. 7. 23:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!