Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek Rockrider st 540...

Szerintetek Rockrider st 540 v2 vagy Rockrider st 540s vagy Rockrider st 530s?

Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni. Kérlek írjátok le véleményeteket vagy tapasztalatotokat.
2021. dec. 5. 18:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Testbike vagy a netes cikkek jók , ezek felhasználói tapasztalatok nem tippek .
2021. dec. 5. 20:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Látom nagyon erőlködsz, hogy mindennap felteszed ezt a kérdést. Nem szoktam ilyen szubjektív kérdésekre válaszolni. Főleg, mert általában egyik kerékpár sem tetszik amit linkeltek ide. De vettem a fáradtságot és megnéztem neked a két biciklit. Nos kb ugyanazzal a technikával van szerelve mindkettő, úgyhogy a nagy különbség egyedül a hátsó felfüggesztés ben van. Az egyiken van, a másik nincs. :D

Neked kell eldöntened, hogy kell-e a hátsó rugózás vagy nem. Te tudod hol fogod használni.

A hátsó felfüggesztés plusz egy (vagy több) meghibásodási lehetőség, plusz karbantartásigényt jelent. Ha nem feltétlenül szükséges számodra a hátsó rugózás, akkor ne azt vedd meg.

2021. dec. 6. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Mire kell? Túrázni? Akkor csak hátrány a hátsó rugózás. Ugratni? Akkor kell a hátsó rugózás.
2021. dec. 6. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!