Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Az alábbi feltételekhez...

Az alábbi feltételekhez milyen kerékpárt ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Egyik nap terepen történő túra lenne, 25-30km, a másik nap 60km aszfalt úton. A túra nem módosítható. Később természetesen használnám a bicajt, leginkább városban.

175 cm magas lány vagyok, de igazából férfi kerékpár is szóba jöhet.

Maximum 150 ezer Ft lenne, amit ráfordítanék (plusz a kiegészítők: sisak, ruházat, védőfelszerelés stb.).

Nem vagyok benne a kerékpáros témákban, így szeretnék egy kis segítséget kérni, hogy milyen típusú és milyen méretű kerékpárt ajánlotok a fent felsoroltakhoz. Linkek is jöhetnek. Előre is a köszi! :)

2021. dec. 4. 17:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem túl durva a terep,akkor egy trekking bringa.

Eldöntöd akarsz e használtat vagy inkább új.

Elolvasol néhány tesztet meg fórumokon véleményt, aztán veszel egyet.

Nekem egy KTM life one van.

Kb 8 éve nyúzom kb olyan feltételek mellett mint amit leírtál.

Megfelelő.

Sokkal magasabb kategóriát sosem próbáltam,de ez nekem tökéletes.

2021. dec. 4. 18:18
 2/10 gabec73 válasza:
100%
Esetleg egy gravel?
2021. dec. 4. 18:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

2: Gravel nincs 150-ért.

Én ebben az árban megpróbálnék egy jó, használt cross trekkinget venni. Sajnos újan ennyiért már nagyon gyenge gépek vannak.

2021. dec. 4. 21:42
 4/10 anonim ***** válasza:
32%

Használt 26-os monti, kb. 17-es vagy 18-es méreteben.

De ott bukik a dolog, hogy a sisak + kesztyű + mez + szemüveg elviheti a keret harmadát.

2021. dec. 5. 01:52
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
26-os montival kínszenvedés lesz neki aszfalton menni. Trekking vagy egy vastagabb gumis fitness lenne a jó, utóbbi könnyebb, mert nincs benne teleszkóp. A 150k-s kategóriában úgyis csak valami gagyi használhatatlan teleszkópot kap, aminek semmi értelme. Egy karbon villa ezerszer többet ér.
2021. dec. 5. 10:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Nagyobb szenvedés trekkinggel terepen menni, mert 26-os montival aszfalton terkerni. Igen, lassabb aszfalton a monti, de már egy enyhén köves dózerúton is rettegve gurulnak a trekkingesek.

Egy középkatergóriás használt 26-osnak biztosan széles az áttélteltartománya. Egy olcsó terkkingen meg 38-28 a legkönnyebb fokozat. Terepen ez semmilyen emelkedőre nem elég.

2021. dec. 5. 10:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
26 coll -27,5 mtb elől 3 fogaskerék hátul minimum 7 ,eredeti 1,9 vekonyabb slick 1,75 köpenyre cserélhetők . Ffi vázast gyorsabban eladod ha váltasz stb .
2021. dec. 5. 17:14
 8/10 A kérdező kommentje:

#4 írtam, hogy a kiegészítők nincsenek benne a meghatározott keretben.

Egyébként nincsenek nagy céljaim ezzel, még hobbisport szinten sem, csak legyen meg az ötös szint :D (TF).

2021. dec. 5. 19:57
 9/10 anonim ***** válasza:

#8!

Csak azt nem lehetett kitalálni, hogy plusz ezeknek kell beleférniük a keretbe, vagy ezekre plusz keret lesz. :)

Hol lesz ez a 25-30 km-es kör?

2021. dec. 5. 21:01
 10/10 Honorius válasza:
65%
[link] A többi pénzt utald át nekem :D
2021. dec. 22. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!