Az alábbi feltételekhez milyen kerékpárt ajánlanátok?
Egyik nap terepen történő túra lenne, 25-30km, a másik nap 60km aszfalt úton. A túra nem módosítható. Később természetesen használnám a bicajt, leginkább városban.
175 cm magas lány vagyok, de igazából férfi kerékpár is szóba jöhet.
Maximum 150 ezer Ft lenne, amit ráfordítanék (plusz a kiegészítők: sisak, ruházat, védőfelszerelés stb.).
Nem vagyok benne a kerékpáros témákban, így szeretnék egy kis segítséget kérni, hogy milyen típusú és milyen méretű kerékpárt ajánlotok a fent felsoroltakhoz. Linkek is jöhetnek. Előre is a köszi! :)
Ha nem túl durva a terep,akkor egy trekking bringa.
Eldöntöd akarsz e használtat vagy inkább új.
Elolvasol néhány tesztet meg fórumokon véleményt, aztán veszel egyet.
Nekem egy KTM life one van.
Kb 8 éve nyúzom kb olyan feltételek mellett mint amit leírtál.
Megfelelő.
Sokkal magasabb kategóriát sosem próbáltam,de ez nekem tökéletes.
2: Gravel nincs 150-ért.
Én ebben az árban megpróbálnék egy jó, használt cross trekkinget venni. Sajnos újan ennyiért már nagyon gyenge gépek vannak.
Használt 26-os monti, kb. 17-es vagy 18-es méreteben.
De ott bukik a dolog, hogy a sisak + kesztyű + mez + szemüveg elviheti a keret harmadát.
Nagyobb szenvedés trekkinggel terepen menni, mert 26-os montival aszfalton terkerni. Igen, lassabb aszfalton a monti, de már egy enyhén köves dózerúton is rettegve gurulnak a trekkingesek.
Egy középkatergóriás használt 26-osnak biztosan széles az áttélteltartománya. Egy olcsó terkkingen meg 38-28 a legkönnyebb fokozat. Terepen ez semmilyen emelkedőre nem elég.
#4 írtam, hogy a kiegészítők nincsenek benne a meghatározott keretben.
Egyébként nincsenek nagy céljaim ezzel, még hobbisport szinten sem, csak legyen meg az ötös szint :D (TF).
#8!
Csak azt nem lehetett kitalálni, hogy plusz ezeknek kell beleférniük a keretbe, vagy ezekre plusz keret lesz. :)
Hol lesz ez a 25-30 km-es kör?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!