Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ha rendelek egy kerékpár...

Ha rendelek egy kerékpár kereket az befűzött, centírozott is?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egyik web oldalról szeretnék új kerékpár kereket elsőt, hátsót venni. Ti vettetek már? Azok befűzöttek meg minden? Mert nem szeretnék azzal xarakodni, majd még centírozásért is külön fizetni.

2021. okt. 21. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Hi . A kerekek full gyári centrirozottak , komplett csavarok golyók kónusz tengely benne . A zsír hmmm hiányzik néha . Több helyről vettem , bazi nagy dobozba küldik . Ez akkor gond ha 2 dbot külön külön raknak és túlméretes lenne a csomag ami feláras . Na ezt infózd le . Köpeny rendelesnél max fóliázzák körbe mert képesek mini dobozba megcsavarva betolni a drótperemest , fura amikor nem a kerékbe fut a 8as ...
2021. okt. 21. 21:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! :) Dupla falút használsz vagy simát? Tüskék ellen te hogyan védekezel. Én csak folyadékot használok gumiba, de olvastam olyasmiről, hogy van olyan gumi pánt vagy micsoda amit a belső és külső közé lehet tenni és így vastagabb is lesz a kerék és védettebb.
2021. okt. 22. 09:02
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
Duplákat , natúrt nem érte meg 5-6 havonta kihúzatni sem volt rá időm napokra otthagyni . Nincs védelmem , váltó bringára ugrok és ragasztok .
2021. okt. 22. 13:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen,gyárilag centírozva vannak,ha bármilyen minőséhi kerékről van szó akkor a zsír sem hiányzik. Elsőnek mondanám hogy az a külső ami összehajtogatva jön,az hajtogathatós(igen,van ilyen is,képzeld,sokszor még a 2.6-os dh gumikat is össze lehet hajtani)

A gumi pánt amiről beszélsz,az szerintem insert amit belső gumi nélkül kell használni,de lehet hogy te másra gondoltál. Ha montizol,akkor van értelme(bár akkor nem lenne kérdés hogy duplafalú legyen-e a felni)ha nem akkor nem igazán.

Egyébként milyen bicikliről van szó?

2021. okt. 25. 13:49
 5/6 anonim ***** válasza:
73%
4@ Ezek az emlitett külsők drótperemesek voltak ....
2021. okt. 25. 14:02
 6/6 A kérdező kommentje:
4-es! Ez egy öreg mtb, csak munkába járásra és vásárlásra használom, ez volt olcsó :) Amúgy meg tracking-et használok hobbi célra, de azt nem merem sehol sem lekötni mert tartok, hogy ellopnák. Az öreg mtb-et olcsón adják, viszont elég trotty állapotban van szegény így egy, két dolgot szeretnék cserélni rajta és a kerék az egyik. Abban is gondolkozom, hogy ha van rá lehetőség egy vékonyabb kerék kéne, külsővel együtt, de nagyon nem vagyok otthon a témában, ezzel a kerékpárral kikisérletezném és megtanulhatnék pár dolgot szerelés ügyileg. Ha tudsz erre ötletet hogy van e mód MTB keréknek a kerekét mondjuk trackingra cserélni lehetséges e, vagy csak mtb kerék mehet bele? Betonon ne a legszerencsésebb ez a vastag, "röcskös" gumi.
2021. okt. 27. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!