Milyen kerékpárt vegyek? (Követelmények lent)
Városban használt mountain bike-omat szeretném cserélni.
Dinamikusan szeretek közlekedni: hirtelen, erős fékezések; járdára fel, járdáról le, stb.
Ebből az okból szeretnék elöl-hátul jó minőségű teleszkópokat, illetve elöl-hátul tárcsaféket (eddig csak V-fékem volt, de nem találom elég erősnek).
Váltóm eddig csak láncváltó volt, 3x7 sebességes, nem ismerem az agyváltó előnyeit, hátrányait, úgyhogy bármit meghallgatok.
Milyen konkrét modelleket ajánlotok? Árkategóriát nem tudok, mert régen vásároltam már biciklit, nem tudom, hogy mennyibe férne ez bele manapság. 250-300 ezer forintnál többet nem költenék, sőt inkább örülnék, ha 200 alatt maradna (már amennyiben minőségi).
Köszönöm!
Hoppá, erre nem számítottam.
Akkor hagyjuk az árkategóriát. Ártól függetlenül mit tudnál ajánlani ezekkel a követelményekkel?
Ugrani szoktam, persze, de annyira kényelmes a teleszkóp tompítása. Próbáltam már ismerősök teleszkóp nélküli biciklijét, de olyan, mint egy kényelmes BMW-ből Ladába átülni.
Érzem az út minden egyenetlenségét, jobban rázza a kezemet, stb. Szeretem a rugalmasságot érezni...
Erről pl. mit gondoltok? Árukeresőn első helyen áll 29" mountain bike-ok között.
Tárcsafék és első teleszkóp megvan 200ért. Ez milyen minőségű kerékpár?
Köszönöm!
És melyik márka melyik modellje lenne a belépő szinttől kicsit feljebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!