Cserés a gumi ha az oldalfal repedezett?
Cserés. DE használhatod is, amíg ki nem hasad. Csak számíts rá.
A gumi öregszik akkor is, ha nem használod.
Ami az oldalán reped, annak a gumiminősége romlik a futófelületen is.
Szétnyílni nem fog, ha a szövet ép, de tutira felkeményedett és akkor a tapadása tutira romlott.
Vittoriák régen is csináltak ilyet.
Nem esik szét, de nagyon kellemetlen meglepetést tud okozni nagy tempós döntött kanyarban.
Ha egyébként nem volt vele gondod akár ugyanilyet is vehetsz.
Attól függ, mennyit akarsz költeni. Nekem most a Conti Grand Prix 2000 a nyerő.
Csak rohadt drága.
Régen ezt használtam, még a Michelin Tracer előtt és tényleg jó volt. Egy hibája volt, egy évesen már "szőrös" volt az oldala, a szövet bújt ki szálanként a túl vékony gumi alól.
Azt szerettem benne, hogy a túldöntött kanyarokban a megcsúszás előtt elkezdett halkan visítani, lehetett tudni, hol a határa.
Aztán kipróbáltam a Michelin Tracert és minden szempontból jobb volt, így váltottam.
És most leragadtam a continál, évek óta. Ez hobbiországútisként mindent tud, ami kellhet.
És a drágasága mellett baromi jó az élettartama, szerintem egy Vittoriát háromszorosan túlél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!