Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Vettem az ALDI-ban egy görgőt,...

Vettem az ALDI-ban egy görgőt, és látom, hogy a hátsó tengelyt ki kell cserélni hozzá mert másfajta a gyorszár. Adtak egyet a görgőhöz, azt rakjam be a régit meg dobjam el?

Figyelt kérdés
A leírás amit adtak hozzá nekem nem 100%-ig egyértelmű.

2021. szept. 16. 09:18
 1/6 TR75 ***** válasza:

Csak akkor, ha nem tudod a saját tengelyét használni a görgővel (pl. a fej formája miatt, vagy mert a szára miatt nem fér be a görgő szorítójába).

Eldobnod nem kell, legfeljebb a görgőzéshez nem azt a tengelyt használod.

2021. szept. 16. 10:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, a fej formája miatt nem tudja befogni. A kérdés inkább az, hogy cseréljem ki a görgőhöz kapott tengelyre (most és mindörökké), vagy esetleg cserélgessem minden görgőzés előtt (nem látom be ennek mi értelme lenne, de nem értek hozzá, ezért kérdeztem).
2021. szept. 16. 11:30
 3/6 TR75 ***** válasza:
67%
Én kicseréltem a görgőére, és ennyi. Jó az a természetben is, nem csak a szobában 😁
2021. szept. 16. 11:47
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
Kicseréltettem szerelőnél anyásra a tengelyt.Napi 40-50km-ert tekerek de a görgőt 10perc után elunom bármilyen filmet vagy műsort nézek.
2021. szept. 16. 15:17
 5/6 anonim ***** válasza:
58%

Na várj! Ne keverd a tengelyt és a gyorszárat! Ez két külön alkatrész! A gyorszsár átmegy a tengely furatán.

A görgőkhöz adnak egy gyorszárat aminek olyan a két oldala hogy a görgővel be lehet fogatni stabilan.

De a tengelyt nem kell kicserélni!

Ha kültérre mész akkor tedd vissza az eredeti gyorszárat, a görgőst ne vidd ki koszba, mocsokba.

2021. szept. 16. 19:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Évek óta a görgős gyorsszár van egy egyik bringámban. Csak arra kell figyelnem, nehogy eladjam a bringával egyszer. Teljesen felesleges cserélgetni.

#4!

A filmezés nem jó, mert arra nagyon koncentrálni kell és keményebb tekerés közben ez nem megy. Nekem a megtervezett edzés és kormányra tett telefonon nézett bringás videók váltak be.

2021. szept. 16. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!