Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Trans Montana kerékpárról...

Trans Montana kerékpárról vélemények?

Figyelt kérdés
Férfi acélvázas, 28 colos kerekek.
2021. szept. 11. 13:57
 1/5 MGéza ***** válasza:
Nem venném meg. Főleg az acélváz és a teljesen alap felszerelés riasztó benne: Tourney, Joytech agyas dupla falú felni. Mire akarod használni?
2021. szept. 11. 17:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Általános felhasználásra. Munkába menet, helyi üzletekbe. Néha meghajtanám hosszabb távon is.
2021. szept. 11. 21:55
 3/5 MGéza ***** válasza:
Hosszabb távra nem ajánlanám inkább. Én minőségi használtat vennék ennyi pénzből.
2021. szept. 11. 21:58
 4/5 TR75 ***** válasza:

Schwinn-Csepel Landriderrel régebben rendszeresen tekertem 40-50 kilométereket. Nem mondom, hogy könnyű darab, de simán lehet kicsit túrázni vele (viszont szerintem kell rá kicsit készülni).

A Trans Montana kb. ugyanez. Városon belül teljesen oké, hosszabb távon valóban meggondolandó, de nem irreális, bár ajánlott pár alkatrész cseréje vagy beszerzése (egy kormányszarv pl. nagyon sokat tesz a kényelemhez).

2021. szept. 12. 02:59
 5/5 anonim válasza:
Ne vedd meg, 200 alatt ne vegyél felnőtt férfi biciklit 2023-ban!!
2023. ápr. 13. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!