Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Defektfolyadékkal töltve de...

Defektfolyadékkal töltve de mégse tartja a nyomást?

Figyelt kérdés
Még nem szedtem szét de akkora lyuk lehet rajta amin a defektfolyadék nem segít? Vagy a szelep szar?
2021. szept. 8. 14:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha eddig tartotta a nyomást a szelep akkor nem hiszem, hogy azzal lenne gond. Belsős vagy tubeless? Nekem már volt olyan hogy hazaérkezés előtt kaptam egy kis tüskét, lassú defekt és le is engedett. Nem segített rajta a folyadék. Szedd le a külsőt, hogy van-e benne valami.
2021. szept. 8. 16:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Tubeless? Mennyi ideje van benne a folyadék?
2021. szept. 8. 19:57
 3/9 A kérdező kommentje:

Belsős és kb 3 hete van benne a folyadék.

5 bárra szoktam fújni, 2,4 ig lemegy

2021. szept. 9. 08:43
 4/9 anonim ***** válasza:

És használod is a bringát? Mert ha alul áll a lötyi, akkor nem tud tömíteni egy fentebbi lyukat.

Milyen bringa ez? Mert montinak még a 2.4 bar is sok, outinak meg az 5 is kevés.

2021. szept. 9. 12:27
 5/9 A kérdező kommentje:
#4 Trekking
2021. szept. 9. 13:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Erre gondoltam. :)

De az még mindig kérdés, hogy csak áll a szobában a bringa vagy legalább megforgattad a kereket?

2021. szept. 9. 13:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Hétvégenként van időm használni
2021. szept. 9. 13:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Felfújod és forgatod a kereket. 5 perc.

De a 2.4 bar éppen azt jeletné, hogy megfogta a lötyi a defektet.

2021. szept. 9. 13:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha egy tüske benne marad a külsőben és cseszteti, akkor nem tud tömíteni és a belső elvérzik. Épp a minap jártam így: megtaláltam, kihúztam és azóta tartja. Ha kivülről nem találod meg, akkor meg kell nézni, bár a teljes leeresztés után nem szükségszerű a sikeres felpumpálás. Ha a tüske azonnal kifordul, akkor jól tud működni.

Azért ne add fel ezt a vonalat, az utóbbi pár évben sok tucat terepi belsőcserét spórolt meg nekem.

2021. szept. 11. 01:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!