Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogy müködik a webshopos...

Hogy müködik a webshopos kerékpár vásárlás?

Figyelt kérdés
Mert szinte mindenütt azt látom,hogy hirdetik a kerékpárt és "kosárba kell rakni",gondolom átutalom a pénzt és kiszállítsák valamennyire összeszerelve. De mivan akkor ,hogy amikor kihozzák ugye akkor probálom ki és mivan ha mégsem tetszik nekem,mondjuk a vázméret nem megfelelő. Van rá mód hogy vissza küldjem és vissza adják a pénzem? Sehol sincs olyan hogy vásárlás előtt meglehessen nézni,kipróbálni lehetőleg budapesten?

2021. szept. 7. 12:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Online webáruházas vásárlásnál van minden esetben 14 napos elállás. Ez alól kivétel a higiéniai termék vagy, ha egyedi igények szerint készül... Szóval a kerékpár esetén 14 napod van eldönteni, hogy amit vettél az megfelelő-e. Ha nem, akkor írásban (email) jelzed a webshop felé és elfogják mondani mi az elállás módja stb. Miután visszaküldted a terméket 15 napon belül fogják utalni az árát.

Annak érdemes utána nézni, hogy a postaköltség sok esetben téged terhel visszaküldés esetén... Szóval bukni mindenképp fogsz valamennyit.

Illetve a terméket hibátlan, nem használt állapotban kell vissza juttatni, így az nem játszik, hogy mondjuk 3-4 napig használod és akkor rájössz, hogy ez mégse az igazi.

Ha minőség hibásan érkezik hozzád a kerékpár, akkor minden költség nélkül kötelesek cserélni vagy javítani.

2021. szept. 7. 12:57
 2/13 anonim ***** válasza:

Bringát csak az rendeljen neten, akinek ez legalább a harmadik bringája!

Boltban sokkal jobb venni, mert ráülsz, kérdezel, válaszolnak. Persze bringaboltra gondolok, ahol értenek is hozzá.

Ha úgy kérzed, hogy valamit változtatni kellene, akkor pl. tesznek rá egy másik stucnit. Ha neten rendelsz, akkor vagy visszaküldöd vagy veszel egy másik stucnit, vagy más alkatrészt.

2021. szept. 7. 13:04
 3/13 A kérdező kommentje:
budapesten belül hol vannak olyan kerékpár üzletek ahol van a boltba kerékpár?
2021. szept. 7. 13:20
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Minden bringaboltban vannak bringák, de sehol sincs olcsótól-drágáig minden típusból, minden méretben.

Ez lehetetlenség.

2021. szept. 7. 13:38
 5/13 Thunderfairy ***** válasza:
Odamész az üzlethez és beszélsz a boltossal. Ő mutatni fogja hogy milyen biciglik vannak és te kiválasztod ami kell.
2021. szept. 7. 13:51
 6/13 anonim ***** válasza:
Egyszer rendeltem webshoptól biciklit.Írtak emailt majd fel is hívtak.Megbeszéltük a részleteket..Hát az a kerékpár mind a mai napig nem érkezett meg hozzám.Pedig ennek már majd 2 éve.Még szerencse,hogy nem utaltam át nekik pénzt hanem az utánvételt választottam.
2021. szept. 7. 18:39
 7/13 anonim ***** válasza:
Kerékpárt ne rendelj webáruházból. pl. azt nem összeállítva, beüzemelve szállítják. Ezért neked kell szervizbe vinni, ott összerakják, fizetsz érte, és feltétele a garanciának. Ha ezután ráülsz, használod, már nem igazán tudod visszaküldeni eredeti állapot szerint. Menj el szakboltba, ott ki tudod próbálni, beállítva adják át, ha később bármi gond van garanciával megoldják. Szóval ne csábulj el az olcsó ártól: később többet fizetsz rá, mint amennyit megspórolsz az olcsóbb webes várárlással. A bicaj nem "vedd meg és tekerd" típusú termék. Pont a beállítás a lényeg.
2021. szept. 8. 19:30
 8/13 anonim ***** válasza:

Csatlakotom a 7-eshez!

Én mindig azt mondom, hogy sokkal fontosabb boltot választani, mint bringát. Ugyanannyi pénzért mindenhol ugyanolyan bringát kapsz. Viszont szakértelemben, kiszolgálásban óriási különbségek lehetnek.

2021. szept. 8. 19:53
 9/13 anonim ***** válasza:
A webshopból rendelt bringát is összeszerelik és beállítják kiszállítás előtt, de az tény, hogy a dobozba csak részleges szétszerelés után tudják visszarakni. Ez azt jelenti, hogy leveszik a pedálokat, elfordítják a kormányt és kiveszik az első kereket. De a váltót, fékeket beállítják, azzal nem lesz dolga a usernek.
2021. szept. 9. 14:05
 10/13 anonim ***** válasza:
Utolsó: Ez nem teljesen igy van, jópár éve rendeltem a sportsdirecttől egy bringát, használgattam, majd elkezdett recsegni ropogni egy hét után. Mikor reklamálni akartam, akkor tűnt fel a (nagyon) apróbetűs rész, ahol azt írták, hogy használat előtt el kell vinni beállíttatni. Tény, hogy pontosan váltott, jók voltak a fékek is, a küllők viszont nem voltak rendesen meghúzva, így a terheléstől az nyekergett, utána már hiába vittem szervizbe, csak a kerékcsere segített volna rajta..
2021. szept. 21. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!