Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Valahol lehet kapni biciklire...

Valahol lehet kapni biciklire szerelhető légkürtöt?

Figyelt kérdés
Nem, ez nem vicc, komolyan gondoltam a kérdést. Hócipőm tele van a szabálytalanul közlekedőktől, főleg a kerékpárúton komótosan sétálgató gyalogosoktól, gyakran az sem érdekli őket ha csengetek. Szóval kéne nekem valami jó hangos cucc, amitől már messziről telefossák a gatyájukat. Bolt neveket kérek.
2021. aug. 26. 01:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Légkürtöt hajósboltban lehet kapni. Itt válogathatsz: [link]
2021. aug. 26. 06:54
 2/20 anonim ***** válasza:
44%
Biciklire nem tehetsz kürtöt, de még autóra se, mert balesetet okozhat a riadalom.
2021. aug. 26. 06:59
 3/20 anonim ***** válasza:
0%

Neked nem kürtre van szükséged, hanem pszichiáterre, mert indulatkezelési problémáid vannak.

Mivel címeket kértél itt találsz.

[link]

2021. aug. 26. 07:51
 4/20 anonim ***** válasza:
37%

Én megértem a kérdezőt, én is futok bele nagyarcú gyalogosokba, akik kisajátítják a kerékpárutat. Az én módszerem: hangos csengő kell és nem csak egyszer rácserdíteni a népségre, hanem távolabbról kezdve folyamatosan nyomni kell nekik, az jobban feltűnik és megijednek. Ha szemből jönnek, akkor meg véletlenül se lassíts vagy húzódj le, ha nem állnak félre, akkor használd a kormányszarvat :)

[link]

Ja, vagy fogadd meg a hármas tanácsát és a tróger gyalogos hibája miatt járj cihomókushoz óránként 20 ezerért :) De attól a gyalogosok még ugyanúgy elállják a kerékpárutat :)

2021. aug. 26. 11:26
 5/20 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem az ilyet mindenki meghallotta, csak az új bringára nem raktam fel, ott a sima csengő is megfelel. Az esetek 90%-ában működik a távolról csengetek, tíz méterről csengetek, két méterről csengetek megoldás. A maradék 10%-ra rákiabálok fél méterről, azt mindig meghallják bedugott füllel is.

#3 azért megnézném hogy állna a szád ha mondjuk napi szinten találkoznál olyan bedugott fülű gyalogossal aki vakon-süketen ballag a bringaút közepén.

2021. aug. 26. 11:48
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen brutál kürtöket semmiképp nem ajánlanám, tényleg komolyabb balesetet is előidézhetsz vele, képzeld el mi van ha egy szívbeteg mellett mész el, akit esetleg nem is látsz, mert kapun belül van és mellette nyomsz egy kürtöt...
2021. aug. 26. 11:50
 7/20 anonim ***** válasza:
35%

De egyikőtök sem kapna levegőt a felháborodástól, ha egy kamion a dudára tenyerelve centizne ki benneteket.

Csak a gyalogosnál úgy érzitek, hogy magasabban álltok a táplálékláncban...

2021. aug. 26. 12:00
 8/20 anonim ***** válasza:

Napi szinten találkozok ilyenekkel. Az egy úttesten lévő gyalogos-bringa sávból csalhatatlanul választják ki a biciklisekét és nyomulnak rajta.

Dagi család csatárláncba felfejlődve, amilyen széles az út.

De szerintem az ilyen "álljunk bele a konfliktusba", hozzáállás nem visz sehova. Aki idegi alapon leledzik, az inkább ne közlekedjen amíg le nem higgad.

2021. aug. 26. 12:05
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Ja!!!

És még a KRESZ is csak csengőt enged. Dudát, kürtöt, hasonlót azt nem

2021. aug. 26. 13:28
 10/20 anonim ***** válasza:
67%
Heteském, a különbség annyi, hogy én nem a kamion helyén akarok bringázni, elfoglalva előtte az utat teljes szélességében.
2021. aug. 26. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!