Valahol lehet kapni biciklire szerelhető légkürtöt?
Neked nem kürtre van szükséged, hanem pszichiáterre, mert indulatkezelési problémáid vannak.
Mivel címeket kértél itt találsz.
Én megértem a kérdezőt, én is futok bele nagyarcú gyalogosokba, akik kisajátítják a kerékpárutat. Az én módszerem: hangos csengő kell és nem csak egyszer rácserdíteni a népségre, hanem távolabbról kezdve folyamatosan nyomni kell nekik, az jobban feltűnik és megijednek. Ha szemből jönnek, akkor meg véletlenül se lassíts vagy húzódj le, ha nem állnak félre, akkor használd a kormányszarvat :)
Ja, vagy fogadd meg a hármas tanácsát és a tróger gyalogos hibája miatt járj cihomókushoz óránként 20 ezerért :) De attól a gyalogosok még ugyanúgy elállják a kerékpárutat :)
Nekem az ilyet mindenki meghallotta, csak az új bringára nem raktam fel, ott a sima csengő is megfelel. Az esetek 90%-ában működik a távolról csengetek, tíz méterről csengetek, két méterről csengetek megoldás. A maradék 10%-ra rákiabálok fél méterről, azt mindig meghallják bedugott füllel is.
#3 azért megnézném hogy állna a szád ha mondjuk napi szinten találkoznál olyan bedugott fülű gyalogossal aki vakon-süketen ballag a bringaút közepén.
De egyikőtök sem kapna levegőt a felháborodástól, ha egy kamion a dudára tenyerelve centizne ki benneteket.
Csak a gyalogosnál úgy érzitek, hogy magasabban álltok a táplálékláncban...
Napi szinten találkozok ilyenekkel. Az egy úttesten lévő gyalogos-bringa sávból csalhatatlanul választják ki a biciklisekét és nyomulnak rajta.
Dagi család csatárláncba felfejlődve, amilyen széles az út.
De szerintem az ilyen "álljunk bele a konfliktusba", hozzáállás nem visz sehova. Aki idegi alapon leledzik, az inkább ne közlekedjen amíg le nem higgad.
Ja!!!
És még a KRESZ is csak csengőt enged. Dudát, kürtöt, hasonlót azt nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!