Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Melyik márkák a legjobbak...

Melyik márkák a legjobbak MTB-kből, amik még az "olcsó" kategóriába tartoznak?

Figyelt kérdés

Mindenképpen mountain bike bringára gondoltam, totál kezdő vagyok a témában, tehát nem tudom melyek azok a márkák, amik nem túl drágák viszont ahhoz képest jónak számítanak.

Ehhez kellene egy kis segítség. Árban olyan 100.000Ft-ig bezárólag gondolkoztam, de minél lejjebb van annál jobb. Nem azért,mert nincs rá keret,csak viszonylag ritkán használnám, és nem akarok egy 2-300.000 Ft-os porfogót venni. Köszi előre is a válaszokat.

2021. aug. 8. 20:01
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nézegettem már használtan is, azért is akartam MTB-t,mert iszonyat sok van belőle, a trekkingből meg ahhoz képest alig-alig. Tényleg csak azért spúrkodok,mert naaagyon ritkán lenne használva ahhoz,hogy megérje az,hogy belefektessen az ember 2-300 ezret.
2021. aug. 10. 12:38
 12/12 Wadmalac ***** válasza:

"csak azért spúrkodok,mert naaagyon ritkán lenne használva"

Tudod, vészesetre repülőn tárolt ejtőernyő is állati ritkán kell, de én abból sem venném a gagyit.

:)

Üzembiztonság akkor is kell, ha ritkán használod.

Így amúgy főleg érdemesebb használtban gondolkodni, egy jó állapotút alapnak és később kicsit frissíteni.

2021. aug. 10. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!