Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerettek kerékpározni?

Szerettek kerékpározni?

Figyelt kérdés
Ha igen, kb. mennyit mentek naponta, hetente, és milyen bringával?
2021. aug. 8. 18:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Én nem. Akartam megszeretni, de nem sikerült. Lehet a bicóm az oka. Egy alap ötvenezres montim van. Caprine márkanevű.
2021. aug. 8. 18:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Amióta elköltöztem nem bicajozok de amikor otthon laktam majdnem mindennap mentem vele több km-t, imádtam, montain bike
2021. aug. 8. 19:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálam pár éve fő hobbi lett. Heti 100 km körül van az átlag. Van amikor csak 50 sikerül, van amikor 300. Mennék többet is, de ennyi fér bele az időmbe. Többnyire csak munka után tudok menni, és mellette azért próbálok kis időt szakítani súlyzózásra és alkalmanként túrázásra. Az idei cél évi 5000 km bringán.

Trekkinget használok munkába járni, és olyan helyekre, ahol tartok tőle, hogy a komolyabb bringáim ellopnák. Van egy MTB-m, amivel sajnos elég keveset megyek, mert kevés ideális terep van hozzá a közelben. A gravelt használom a legtöbbet, mert azzal szinte bárhol lehet egy jót bringázni. Halad aszfalton, de ha úgy adódik, bármikor elmegyek vele enyhébb terepen is.

2021. aug. 8. 21:08
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Mar nem bringazom, pedig valamikor nagy tekero voltam - de ossze is tortem magam es amugy is megroggyantam egeszsegileg ... tehat mar evek ota nem bringazom.

Van egy baromi jo bringam, allandoan azon gondolkodom, hogy eladom ... szepen le is tisztitom, de takaritas kozben mindig meggondolom magam ... talan egyszer meg fogok bringazni :)

2021. aug. 8. 22:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2021. aug. 9. 07:53
 6/13 Wadmalac ***** válasza:
100%

Mániákus voltam régen, 13 éves koromtól, évtizedeket versenyeztem, rengeteg lovat építettem is magamnak, másoknak.

Évtizedekig vettem részt versenyszervezésben és -irányításban is.

Nekem a kerékpár nem hobbi, nem simán sport, hanem életforma volt.

Aztán jöttek sorban az egyre több időt, ideget, energiát rabló munkahelyek...

Ma már örülök, ha néha kijutok egy 20-30 km-es joyride-ra országúton. Terepen évek óta nem jártam.

Rohadtul hiányzik, de ez van.

2021. aug. 9. 11:11
 7/13 MGéza ***** válasza:

Pár, cirka 4 éve 90kg voltam a 167centimhez, na akkor kezdem el komolyabban kerékpározni, addig főképp helyváltoztató eszközként tekintettem rá. Régi fiatal koromból emlékeztem, mennyire szerettem kitekerni a határba és rájöttem, mozogni kéne, holmi diéta nem elég, az meg hogy megálljam a kajálást, amúgy sem rám jellemző. :)

Első nap 3km után meg akartam halni, de becsületből végül 12 lett belőle, majd lassan kúszott felfelé az adag, 20km, 30, túra a Balaton mellett... Aztán tanyabike monti helyett előbb márkásabb monti, cross-trekking következett, most az outizást tanulom, de már megszerettem. Arra viszont rájöttem, túrázni az outi nem való, szóval már azzal idegesítem a háziakat, hogy kell egy másik bicó is. :)

2021. aug. 9. 12:28
 8/13 anonim ***** válasza:

"Arra viszont rájöttem, túrázni az outi nem való"

Érdekes, én pont a túrázás miatt váltottam rá, mert nagyobb távolságokat meg tudok tenni, mint egy cross-trekkinggel. Havi 1000 km körül megyek.

2021. aug. 9. 12:49
 9/13 Wadmalac ***** válasza:

Túrázásra éppenséggel nem a legjobb, legalábbis nagy csomagosra.

Már a hátizsák is cudar kényelmetlen tud lenni országútin.

Arra olyan bringa való, amin van saját csomagpakoló felület.

2021. aug. 9. 13:02
 10/13 MGéza ***** válasza:
#8: Olyan helyekre ahová cross/mtb túra alkalmával eljutsz, outival nem fogsz, ezt garantálom. Kavics, enyhén laza murva és meg is haltál, max 15km/ó sebességkorlát automatikusan életbe lép, a többivel meg lazán haladni fogsz. A villa ilyen alkalomhoz illő szélesebb gumikat fogadni ugyanis általában alkalmatlan. Ha nem akarsz letérni a betonútról, akkor rendben van, az meg nem igazi túra.
2021. aug. 9. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!