Sz1asztok, bocs ha túl bugyuta a kérdés, de Déli-Szentendre tekeréshez kaphatok tapasztalatokat?
Kifejtve: eddig csak kisvárosi környezetben bringáztam, se vonaton, se Pesten nem tekertem még, lámpa, elsőbbség, gyalogkerékpárút, szédelgőturisták megvan, van esetleg még valami amit nem ártana tudnom? Courier-al slick gumikon megyek. Főleg a belvárosibb rész érdekel, gondolom vasárnap pl a rakpart tele van.
Köszi!
10!
Nekem meg általában a város határában kezdődik a valódi bringázás, addig csak közlekedek.
6-os szamu nemzetkozi kerekparut vezet egeszen Becs varosaig. Ne menj ki a forgalomba, hasznald a kerekparutat!!!
Atmesz az Arpad hidon - bemesz a lakotelepre (vegig a Duna iranyaba tartasz es nem mesz ki a Szentenderei utra!) - Filatori gatnal mar egeszen lent vagy a Dunanal - Romai part (vegig a Nanasi uton) - Punkkosdfurdo-Budakalasz-Luppa (vegik az uton) ... uatana mar csak egy kis szakasz a Luppa to mellet es mar is Szentendren vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!