Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Sz1asztok, bocs ha túl bugyuta...

Sz1asztok, bocs ha túl bugyuta a kérdés, de Déli-Szentendre tekeréshez kaphatok tapasztalatokat?

Figyelt kérdés

Kifejtve: eddig csak kisvárosi környezetben bringáztam, se vonaton, se Pesten nem tekertem még, lámpa, elsőbbség, gyalogkerékpárút, szédelgőturisták megvan, van esetleg még valami amit nem ártana tudnom? Courier-al slick gumikon megyek. Főleg a belvárosibb rész érdekel, gondolom vasárnap pl a rakpart tele van.

[link]

Köszi!

#bebiciklizés #kibiciklizés
2021. aug. 6. 20:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi, lesz vagy egy napom erre szóval nagyon nem lesz sietős, lenézek a Rómaira szerintem, még a végén túl korán érek vissza a Délihez :)
2021. aug. 7. 18:50
 12/14 anonim ***** válasza:

10!

Nekem meg általában a város határában kezdődik a valódi bringázás, addig csak közlekedek.

2021. aug. 7. 19:05
 13/14 anonim ***** válasza:

6-os szamu nemzetkozi kerekparut vezet egeszen Becs varosaig. Ne menj ki a forgalomba, hasznald a kerekparutat!!!

Atmesz az Arpad hidon - bemesz a lakotelepre (vegig a Duna iranyaba tartasz es nem mesz ki a Szentenderei utra!) - Filatori gatnal mar egeszen lent vagy a Dunanal - Romai part (vegig a Nanasi uton) - Punkkosdfurdo-Budakalasz-Luppa (vegik az uton) ... uatana mar csak egy kis szakasz a Luppa to mellet es mar is Szentendren vagy :)

2021. aug. 8. 14:11
 14/14 A kérdező kommentje:
Azon mentem, nyomokban érzékeltem is, hogy kerékpárúton megyek :) Nem szüttyögtem végül, jöttem-mentem, persze hazafelé sikerült egy első defektet összeszedni, pont kihúzta a Déliig, a bikemapon a compass kb nem működött, viszont cserébe fél óránként túlmelegedett tőle a telefonom, azért jó volt, köszi az infókat :)
2021. aug. 8. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!