Lenne kedve valakinek terepbicózni, hegyikerékpározni Szentendre környékén? Nincs sok tapasztalatom benne de szívesen kipróbálnám. Szóval ha nem kezdő vagy (úgy mint én) és egy kicsit ismered is a környéket akkor mehetnénk együtt.
Figyelt kérdés
Jobb lenne ha a korosztályom lennél:18-26 év között. Május 8-án tudok felmenni Szentendrére.2021. ápr. 25. 15:43
1/7 anonim válasza:
Facebookon írj, ott nagyobb az esélyed
2/7 anonim válasza:
Inkább kezdő útvonalakat kérj, mert egy jobb bringásnak nem túl vonzó program, hogy egy kezdővel tekerjen.
Mennyi időd tudsz menni? Hol, mennyit szoktál tekerni? Van-e normális bringád?
3/7 A kérdező kommentje:
Egyhuzamba 40km volt a legtöbb amit tekertem(sík terepen, alföldi vagyok) Van normális terepbicóm, nem az ólcsóbb kategóriás.
2021. ápr. 26. 11:59
4/7 anonim válasza:
Szentendrétől valamelyik sárgán felmész Kő-hegyre, onnan Lajosforrásra. A P+ jelzésen megkerülöd a hegyet. (Vagy a S- jelzésen). A sárgán fel tudsz menni Dobogókőre. Ez saccra 20 km.
Ha ott fáradt vagy, akkor visszamés a sárgán az első erdészeti aszfaltig és ozon legurulsz Dömörkapu, Szentendre irányába.
5/7 anonim válasza:
Sík terepen 40km után vicces lesz hegyre menni, de miért ne! van mtb csoport facebookon, ott látsz arcot is, nem idegen fog jönni!
6/7 anonim válasza:
Hát ha csak sík tapasztalatod van, akkor nem ártana egy picit rágyúrni valami dimbes-dombos környéken is, mielőtt azonnal Dobogókőt vagy Visegrádot célba veszed. Szerintem. :)
7/7 anonim válasza:
Ha tovább jösz Bp-re akkor jobbannjársz... vannak húba+,fude jó utvonalak is.
Nem pedig valami hegyen bolyongasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!