A kérdés az hogy összegyűlt a pénzem egy biciklire… nyár vége van szinte és szeptembertől meg keményen nyomom a sulit, hogy elérjek valamit az éltbe így csak hétvégén tudnék menni a spanokkal bringázni… Megéri elkölteni rá? (250k körül van)
Ez elég sok pénz és jó sok ideig gyűjtöttem, végre meglett de most nem tudom érdemes-e megvenni
Nagyon max ilyen 200k a legolcsóbb de az is sok pénz még!
AMúgy ki pontozza le az válaszaimat?
Rohadjon meg..
Kedves utolsó.
Azért vannak lepontozva a válaszaid, mert amiket ajánlottál mint jó biciklik, azok inkább a gagyi kategória, főleg úgy hogy a kérdező 250 ezret szán vásárlásra nem 60 ezret.
Kedves 12-es!
Ha legalább leírta volna elsősorokban hogy "erdőkben stb helyeken szeretnék menni",akkor olyant fogok ajánlani.
Mivel úgy hittem hogy utcára,városban kell akkor sima 60 ezres "gagyi" is megfelel,főleg hogy bicikli tolvajok is ellophatják az bicódat.
Akkor félig jogos az felháborodásom,mert mivel az kedves kérdező még az se írta hova szeretne bicózni.
És főleg hogy hétvéngette érne rá.
Tudod,lóra nem telik,jó az szamár is.
Ha szigoruan èlettanilag nézzük akkor igen megéri. Jót tesz a sportolás testnek és a léleknek is.
Pénzügyileg:rábaxtál ennyit kiadni valamire amit hetente 1x használsz majd...pláne télen.
#7!
Reggeltől estig a 20 km nagyon nem intenzív tekerés.
20 km terepen, hegyen is csak egy 1.5 órás kör.
11!
"Mondjuk egy neuzer,vagy egy koliken se szrral gurigázik."
Azért vagy lepontozva, mert éppen éppen szrral gurugáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!