Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A kérdés az hogy összegyűlt a...

A kérdés az hogy összegyűlt a pénzem egy biciklire… nyár vége van szinte és szeptembertől meg keményen nyomom a sulit, hogy elérjek valamit az éltbe így csak hétvégén tudnék menni a spanokkal bringázni… Megéri elkölteni rá? (250k körül van)

Figyelt kérdés

Ez elég sok pénz és jó sok ideig gyűjtöttem, végre meglett de most nem tudom érdemes-e megvenni

Nagyon max ilyen 200k a legolcsóbb de az is sok pénz még!

2021. aug. 6. 16:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
Azt mi honnan az istenből tudjuk, hogy neked megéri-e?
2021. aug. 6. 16:59
 2/18 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy megéri-e úgy megvenni hogy csak hétvégente meg szünetekbe tudnám használni
2021. aug. 6. 17:09
 3/18 anonim ***** válasza:
83%
Úgy értem honnan az istenből tudjuk, hogy neked megéri-e úgy megvenni, hogy csak hétvégente meg a "szünetekbe" tudnád használni?
2021. aug. 6. 17:10
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Milyen távokat bicikliznél? Szerintem avval nincs baj, ha csak hétvégén lesz rá időd, illetve most ha középsuliról/egyetemről van szó, akkor is vannak szünetek, amikor több időd lesz. Az, hogy megérné-e 250 ezret kifizetni, az attól függ, hogy milyen távokat bicikliznél, mennyire komolyan? Szóval mennyire intenzív biciklizésről van szó, meg még is mit értesz az alatt, hogy bringázás?
2021. aug. 6. 17:24
 5/18 anonim ***** válasza:
1%

Kedves kérdező!

Akkor érné netán,ha mostan minden nap használnád,de viszon csak hétvégére meg szünetetben,akkor max campinget vegyél!

Mondjuk koliken,vagy csepel,vagy jobb fajtájú:btwin.

De ha mostan normál bicót akarsz,akkor csepel,neuzer,btwin esetleg koliken lehet szóba hozzni.

Csepel:Budapest,budapest C,blackwood cruiser

Neuzer:nelson,beach

Btwin:Ezek közül bármilyent,mert 99,99% jók vannak

Kolinken:verona,biketek,Cruisser,Intense

2021. aug. 6. 17:24
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

De kedves kérdező,azt is mond meg mire használnád?

Sima utcai bringázásra?erdő?Vagy sima bolti/kocsmai járásra?stb stb

2021. aug. 6. 17:26
 7/18 A kérdező kommentje:

Hegyi biciklizés, pályák megvannak rá, rengeteg helyen mehetnék vele!

Tehát azzal nem lenne baj, hogy nem tudnám kihasználni!

(Most megyek gimibe)

Mennyire intenziven mennék vele.

Úgy gondoltam hogy reggel lemennék/délelőtt és ilyen kora délután/este mennék haza. (Bírni bírnám mert már volt ilyen biciklim és ugyan így mentem régen)

Nem tudom megmondani a távot se szt ha ha elég intenziven nyomom akkor napi 20km de lehet több is, mivel imádok bringázni…

2021. aug. 6. 19:31
 8/18 A kérdező kommentje:
Bár lehet jobban járnék egy decahtlonos btwinnel és akkor még egy kis pénzem is marad, utána a bringát meg tudnám úgy is fejleszteni..
2021. aug. 6. 19:33
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

8

Mondjuk egy neuzer,vagy egy koliken se szrral gurigázik.

Btwin meg csepel ami nagyon ajánlok!

Csepel:Árhoz képes nagyon jó

Btwin:Olcsó,minőségi

2021. aug. 6. 19:48
 10/18 anonim ***** válasza:

Ha bringára gyűjtöttél, akkor vegyél bringát.

Ennyiből már kapsz használható darabokat, de jelen állás szerint megkeresni sokkal nehezebb volt, mint elkölteni lesz.

2021. aug. 6. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!