Biciklisek! Téli edzésre, itthonra a görgő, vagy a szobabicikli a jobb? Melyiknek mi az előnye, hátránya?
Árban, helytakarékosságban jobb a görgő szerintem, és sokkal közelebb áll a bringázás élményéhez.
Egy 45.000-es görgő, egy jó bringával kb olyan érzetet nyújt mint egy 100.000+os szobakerékpár, és nyáron nem foglalja a helyet. Ugyanaz a pozíció, pedál, cipő, mint a rendes bringán.
Nekem ilyenem van és teljesen meg vagyok vele elégedve.
A szobakerékpár ezzel szemben kényelmesebb, van hozzá computer, de drága és rengeteg helyet foglal. Nem szeretem, hogy nincs rendes pedálja, az olcsóbbaknak keveslem a lendkerék súlyát. Nem adják ugyanazt az érzetet mintha bringán tekernél, csak a 200.000ft feletti spinning gépek.
görgő csak is görgő.
Felteszed rá a versenybringád, leváltassz a legkönnyebb fokozatra a görgővel, a bringával a legnagyobb felé, és majdnem olyan mintha kinn tekernél, talán néha jobb is.
Nem hullámos az út, nem üt, nem rongálja úgy a bringát stb.
Nem kell folyton aszelet figyelni hogy nah most meginn oldalba kap egyel feljebb váltok, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!