Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szúnyogháló rovarháló helyett?

MGéza kérdése:

Szúnyogháló rovarháló helyett?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nos, szerintetek mennyire kivitelezhető egy ilyen ház barkács? Elvileg nem kell mást tenni, mint bepasszintani, felfogatni.

Azért jutottam erre az ötletre, mert elfogadható áron outis sisakot amiben van, nem nagyon találtam. Bemegyek a Dechatlonba: Nincs egyikben se, a belépő szintűben se, meg a 28k forintos olaszban se. Viszont van bennük tépőzáras bélés, ami szerintem helyén tartaná.

2021. aug. 4. 08:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Sufni tuning, de működik.

Használj ragasztópisztolyt.

...vagy vegyél olyan ablakra való rovarhálót, ami öntapadós. Ahhoz jár több méter kétoldalas ragasztó szalag, amivel felaplikálható.

2021. aug. 4. 09:00
 2/3 anonim ***** válasza:
kétoldalu ragasztóval is próbálkozhatsz
2021. aug. 4. 13:43
 3/3 Wadmalac ***** válasza:

Személyes tapasztalat, nem olyan esztétikus, mint a szellőzőkbe applikált külön hálók, de jobb a bukó elejét kompletten a feléig borító háló.

Ha belül vagy csak a lyukakban raksz hálót, ott fogja meg a bogarat a gödörben és mázlijától, méretétől, ügyességétől függően van, hogy csak átjut. Vagy nem, de a bukó levételekor ráfogsz az ott megragadt darázsra és megköszöni a marasztalást.

Amúgy a sima ablakra szánt szúnyogháló puha és merevebb verziói is jók a szellőzőkbe, komplett burkolásra a vékony elasztikus a tökéletes.

Kicsit rontja a szellőzést is, de valamit valamiért.

Lehet bringásmez anyagú bukóra húzható sapikat is kapni. Az végképp megfogja a menetszél-hűtést, de arról le is pattan az arra járó légierő, nem tud megkapaszkodni.

2021. aug. 4. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!