Ha elzsibbadt az ujjad, kisujjad, hogy sikerült megszüntetni? Mi okozza (rossz tartás, kormány...) ?
Figyelt kérdés
Hol nyomódik, ami kiváltja a zsibbadást?
Kifejezetten olyan valaki véleménye érdekel, akinek sikerült megoldania.
2021. júl. 22. 10:13
11/24 A kérdező kommentje:
elírtam,
#8:....
#9:.....
2021. júl. 22. 19:48
12/24 anonim válasza:
akár a hátizsák is okozhatja, a hónaljadnál nyomja az ereket, idegeket. nekem akkor szokott zsibbadni amikor a boltból hazafelé megpakolt táskával jövök (10 km a teszkó)
13/24 A kérdező kommentje:
#12: lehet, hogy ez is belejátszik, jó, hogy leírtad. Előfordul, hogy kicsit nehezebb a hátizsák. Most akkor szerintem fordítva hordom, ha alig van benne valami, akkor 1 vállon is fordítva, feltételezem, úgy nem nyomja az ideget.
2021. júl. 22. 21:19
14/24 A kérdező kommentje:
#3: végignéztem a 2. és 3. videót (magyar fordítással), nagyon hasznosvolt ez is, mint az egész hsz-ed. A 2. videó kommentjeit is elolvastam, a 3.-éra ma nincs energiám már.
#1: A 2. videó egyik kommentelője a lábzsibbadásáról ír.
2021. júl. 22. 21:23
15/24 A kérdező kommentje:
#12: bár lehet, hogy fordítva felvéve meg a nyaknál nyomja az ideget...
Az a 10km már egy kisebb túra azzal a sózsákkal.
2021. júl. 22. 21:30
16/24 anonim válasza:
Sok szenvedes utan, meregdragan vettem integralt karbon kormanyt es az mar baromi kenyelmes.
17/24 anonim válasza:
#14: köszi, meg fogom nézni. :)
18/24 nemaRendőrség válasza:
Nekem akkor volt ilyen mikor nyomtam a kormányt, kezem tartotta a felsőtestem súlyát.
Mióta hasizomból tartom magam, és inkább húzom a kormányt nincs ilyen gondom
19/24 anonim válasza:
#18!
Egy hajlító izommal nem tarthatod magad...
20/24 anonim válasza:
#19, a derék körül van egy gerincstabilizáló izomöv, abban a hasizmok is részt vesznek. Erre gondolhatott a #17 válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!