Biciklizés közben hogy ne unjam magam el?
Járok esténként biciklizni a városban kb 1 óra alatt 20 km-t tekerek.
Hollandiában élek, szóval jó a biciklis infrastruktúra.
Viszont hiába hallgatok headset-en zenét, egy idő után baromira unatkozom.
Ti mit hallgattok közben?
Podcast esetleg?
Vagy valami playlist?
Ne mondd, hogy nézzem a tájat, mert egy idő után azt is megunom.
Köszönöm!
4: hát akkor csodás véletlenek vannak.... :)
Pont ugyanígy egy bicajozás közben unatkozó várt tanácsokat, és pünkt Hollandiában lakott...
Többen vagyunk itt Hollandiából.
Beszéltem is már párral itt. :)
Hívj egy taxit! Ülj be, tedd be a bicajt és mondd a taxisnak, hogy vigyen el 20 km-t. Közben meg kösd be a szemed hogy ne lásd merre mentek. Aztán míg hazatalálsz nem fogsz unatkozni. Ha már ezt is unod akkor hazafelé is legyen rajtad a szemkötő! :D
Istenem... megérett a világ a pusztulásra. Igyál, csajozz, olvas, stb... nem hiszem el hogy valaki unatkozik! Én évek óta nem unatkoztam! Elég szomorú életed lehet ombre.
na gondoltam, hogy valaki félreérti, de nem gondoltam hogy pont te leszel az IT... úgy értettem ha a kerékpározás nem köti le akkor ... ... ...
mert ha nem köti le akkor minek megy kerékpározni? Akkor menjen spinningelni vagy vegyen szobabiciklit.
Akkor nagy a nyugodtság ott? Én elmegyek 1 órára tekerni és 180/100-as vérnyomással jövök haza, mert a kerékpárúton a hülyéket kell kerülgetni meg a gyalogosokat, meg a gyökerek által felnyomott aszfalt miatt elharapom a nyelve, a kerékpárút nélküli szakaszokon meg az autósokkal kell hadakozni.
13-asnak teljesen igaza van! Szerezz egy barátnőt és ha meglátsz bringázás közben egy jó csajt, akkor végig azon fogsz agyalni, hogyan ne mondd el ezt a barátnődnek, ha megkérdezi, hogy mi van a mai tekeréseden.
Ha éjszaka az üres bevárosban totyognék a bringámmal, akkor lehet, hogy én is unnám, de bringával be lehet járni óriási távolságokat és fel lehet fedezni egy csomó mindent. Ki kell nézni egy 20-100 km-re lévő célt és elindulni.
Ne haragudj, tárgytalan teljesen amiket írsz.
Szia!
A továbbiakban értelmesebb válaszokat szeretnék. Köszönöm.
Nem haragszom, jogodban és suttyónak lenni.
Mert a neked nem tetsző válaszokat értelmetlennek nevezni bizony suttyóság.
De legalább megtudtuk, hogy 100 km-eken keresztül is tudsz unatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!