Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Használt biciklivásárlás...

Használt biciklivásárlás előtt állok. Javaslatok?

Figyelt kérdés

20-30 ezres olcsó kategóriából választanék elsősorban.

2-t vennék.

Párom egy nőcis városit tartana ideálisnak. Nem kell sok fokozat se, elég egy 3-5-ös agyváltó is akár. Nagy kerékkel, 28". Ő 164 cm magas. Más kívánság nincs igazán... extrán kényelmes ülés kell, de azért ez egy könnyen cserélhető dolog, nem ezen múlik.

Én 188 cm vagyok. Nekem van most egy csóró városi brinyóm, de ez kicsi. Szóval mindenképp egy igazán nagyot szeretnék, ami az én testemre való. 28"+ kerék, és 20" váz, ahogy néztem a mérettáblázatokat. Ennyi adat elég, hogy ideálisat válasszak, vagy mit kell még néznem mérettel kapcsolatban? Nyilván kipróbálom, nyújtva kell lennie a lábamnak tekerés közben, de mellé érjen le a vázról is, erre figyelek.

Én már igényelném a sok fokozatot, és a városinál eggyel komolyabb igénybevételre lenne használva. Tehát ilyen Balaton körút pl tervben van. Régen volt egy „összteleszkópos” dögnehéz valamim. Hát imádtam benne, hogy az útpadkára simán felugrattam... egy városival kb tojásokon lépkedem, és mindig félek, hogy az első kátyú után megkapom a 8-ast 😃 szóval valahol a kettő között lenne jó tényleg a kialakítás. Ezt hogyan veszem észre egy bicajon, hogy az milyen típus, és hogy az kell nekem?

Állapotra, felszereltségnél mire kell figyelni?

Ami biztos, mindkettőhöz, hogy jól tele lesz pakolva kiegészítőkkel. Nagy kosár elől-hátul, pihe-puha ülés, sötétben látást biztosító led fényszóró. Tehát az ár lehet több, ha ezekkel felszerelt a termék.

Illetve kérdés még, hogy milyen oldalat javasolnátok keresgéléshez?

Vagy esetleg tudnátok javasolni konkrét hirdetéseket a kicsi és nagy biciklire?

(Helyek: BP, Dorog, Balaton déli part, Kaposvár)

Ja, és egy pumpát kell még vennem. Ehhez javaslat?

Köszönöm a segítséget, javaslatokat, észrevételeket!

Hála minden válaszolónak! 🙌

2021. júl. 7. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
Keresd Ricardó nem lopott boltját :)
2021. júl. 7. 21:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Én most kerestem olyan bicajt, amivel be tudok a tanyáról járni a boltba. Aszfalton. Ennyi. Még ilyet se találtam 20 ezer forintért...

Maguk a kiegészítők, amiket leírtál, azok kb. felemésztik a teljes kerékpárra szánt összeget (vagy majdnem).

Szerintem ennyi pénzért nem fogsz tudni használható kerékpárt venni, maximum gyerekbiciklit.

Sajnos ez van, kerékpárhiány van, szerintem használtat sem lehet már normálisat venni 30-50 ezer alatt, ahogy elnéztem (a két kategóriára, amit leírtál).

2021. júl. 8. 06:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Javaslom, hogy légy türelmes és látogasd serényen a hirdetési oldalakat.

A párodnak viszonylag egyszerű lesz találni valamit, mert a régi - általában sax torpedo 3 agyváltóval szerelt - acélvázas városi bringákból elég sokat hoztak be a lomisok külföldről.

Ráadásul ezek örökösek mint a szegénység.

2021. júl. 8. 07:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Vannak 90es évek belei 26" ősmontik amiket érdemes lehet megvenni 30-40kategóriában, nekem is van 2 ilyen bringám is, egy Gery Fisher és egy gt zaskar.

Biztos vannak trekking kategóriában is ilyesmik, de ahhoz nem értek.

Mindenesetre rohadtul meg kell nézni mit veszel és 90" évek kategóriában is javarészt a szemét van ilyen árkategóriában, én ezeket nagyon kifogtam, a Gery az gyűjtői darab, a Zaskar meg nem tudta mit ad el.

2021. júl. 8. 07:22
 5/6 anonim ***** válasza:
20 ezerert az autot nem tudom megtankolni!
2021. júl. 8. 13:46
 6/6 Norbán ***** válasza:
100%
Sok sikert! :D
2021. júl. 8. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!