Camping miért lenne gáz?
Szerintetek miért lenne gáz?
8 éves koromtól évvel bicózok,és az kutya nem szólt le ezért.
Nem gáz, miért lenne az?
Otthon a faluban én még mindig azzal járok boltba. Meg bármiért be a faluba, ami 8 km.
Viszont ez az Alföld, meg nem is akarok gyorsan menni, és sokat sem. Egy börzsönyi 70-80 km-es túrát nem tudnék megcsinálni a kempinggel, ebben biztos vagyok. Tehát sportra a rendes kerékpáromat használom. A faluban közlekedni tök jó a kemping.
2
Gyakorin:
"Kérdező, ha nyugger tempóban akarsz bicajozni, és körberöhögtetni akarod magadat, akkor tényleg a camping a jó megoldás... :-D
Minden egyéb esetben hülyeség...
Kis kerekeken, mint majom a köszörűkövön.... Már 30-40 éve is gáz volt..."
Miért lenne az? Ha neked az a stílusod akkor válaszd azt. Az eddigi kérdésedből az is kiderül hogy fiatal nő vagy. Miért mutatna rosszul egy fiatal csaj kemping biciklin, nem értem. Akkor mutatnál rajta hülyén ha sisakban, mezben akarnál tekerni de sanszos, hogy nem ez a helyzet. :)
Csak ne a Kolikent válaszd csak mert új, legfeljebb a színválaszték szól mellette, semmi más. :) Hidd el, szerelők tapasztalata szerint egy kis nyúzástól ezek már esnek szét, tényleg a kínálat legalját képezik, nem véletlen vannak oda beárazva.
De itt a teljes kínálatot is átnézheted, illetve majdnem a teljeset:
Ja, most látom kitört egy kisebb vita városi kerékpározás ügyben, lehet tévedek a kérdező személyét illetően. :)
De ebben az esetben egyet kell értenek azokkal akik inkább a trekking kategóriát javasolják. Campingon ritka a kátyút bíró teleszkóp, igazából az egész felépítmény nem arra van kitalálva. Szenvedős lenne az forgalomban.
4
Csak az a baj hogy egy 18 éves srác vagyok xD
5
Amúgy tényleg szendvedés,van egy 20 éves Csepel bicikli,az is lassú mint a dög,mert full acélból van
Nem gáz. Csak mocskos kevés célra praktikus.
Egyszer régen egy haverom eljött velem egy 80 km-es kerékpártúrára háromgangos kempinggel, én Csepel ötgangos országútival voltam, szerencsétlen a kempinggel majdnem belehalt.
Ez anno arra volt kitalálva, hogy kis helyen lehessen tárolni, ezért cserébe minden kerékpáron előnyös képesség kényszerűen vissza van korlátozva.
És tényleg viccesen néz ki, olyan "majom a köszörűkövön" látvány.
De ha neked ez teljesen megfelel arra, amire használod, le kell xarni azokat, akik belekötnek.
Nekem sosem volt... anyámék mindenféle más bicikliket vettek annó, de campingot valamiért sosem :(
De nagyon szeretnék egyet, úgyhogy már nézegetem a hirdetéseket, meg alkatrészeket és ha épp nem kell másra a lóvé akkor összerakok egyet. Tök buli lesz majd retró campinggel csapatni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!