Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen biciklit ajánlatok?

Milyen biciklit ajánlatok?

Figyelt kérdés

Jovoheten megyek Balatonra és kene egy bicikli.

70-80ezer amit szánok rá, tudnátok mondani valami jó biciklit, legfőképp turazasra használnám szóval nem utcai biciklit szeretnek.

18 éves lány, 160cm

[link]

Előző bicom ilyen volt és ezt nagyon szerettem

2021. jún. 29. 09:53
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Akkor inkább camping!

Mert:

Olcsó

Hatékony

Ugyan úgy lehet használni

2021. jún. 29. 16:46
 22/33 anonim ***** válasza:

#7!

Elsiklottam a részletek felett. Az "Előző bicom ilyen volt és ezt nagyon szerettem" egy lánynál azt jelenti, hogy tetszett a színe és amúgy sem tudta mihez viszonyítani.

Ennyi pénzből, ilyen elvásárokkal tényleg csak annyi számít, hogy legyen két kereke és kapni lehessen.

2021. jún. 29. 16:48
 23/33 anonim ***** válasza:

#22 Világos, de egyébként az árához képest egész jól nyúzható az a bringa, hat évet nyúztam egy ilyet, még negyvenért vettem bringaboltban, elvileg használtan de gyakorlatilag új volt, a városon belül ilyen 10-20 km-eket elkerekeztem vele, persze a nyereg meg a pedál igen gyorsan le lett cserélve. Amire használná arra jó, mondjuk amennyiért most adják annyit már nem biztos hogy ér.

[link]

[link]

2021. jún. 29. 17:01
 24/33 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez nem túrázásra van kitalálva tegyük hozzá.
2021. jún. 29. 17:02
 25/33 anonim ***** válasza:

Milenne ha nyaralás után vennél egyet addig is gyűlikrá a lé!

És amugy ennyiért használtat nézz.

2021. jún. 29. 17:22
 26/33 anonim ***** válasza:

#24!

Túrázás alatt mindenki mást ért.

2021. jún. 29. 19:13
 27/33 A kérdező kommentje:
Úgy beszéltek mintha 80ezerert nem lehetne biciklit venni😆🤦‍♀️Nem a legfulossabb tarcsafekes, teleszkopos biciklire gondoltam, hanem egy sima egyszerure ami megy alattam🤦‍♀️
2021. jún. 29. 19:13
 28/33 anonim ***** válasza:

27: lehet venni, de nem érdemes!

Szerintem senki nem ajánlott neked fullextrás tárcsafékeset....

De a régi bicajod is 3x7 sebességes volt, nyilván akkor ez alap számodra....

Nyilván megy alattad a praktikeres ócskavas is - csak kérdés, milyen élmény....

2021. jún. 29. 19:20
 29/33 anonim ***** válasza:

27!

80e-ért éppen ennyit kapsz.

Ha ebben az ársávban keresel, akkor inkább került el a tárcsaféket és a telót, mert csak drágább és nehezebb lesz tőle a bringa, de az olcsó bowdenes tácsafék semmivel sem jobb a v-féknél és az olcsó teló nem fog szépen mozogni.

De egy aluvázra (az acél helyett) érdemes beruházni, mert sokkal könnyebben lehet megindítani, gyorsítani.

160 centis lányként sokkal jobban megérzel minden egyes felesleges grammot a bringán.

Érdemes használtat (pl. testbike.hu) nézni, de ezeknél lazán írják, hogy újszerű, de a becsúszószár láthatóan kopott.

2021. jún. 29. 19:37
 30/33 Alex Fly ***** válasza:
@27: ennyiért megbízható új kerékpárt nem lehet venni. Amit kapsz, az igen erős kompromisszumokkal alkalmas arra, hogy pár száz métert gyökkettővel megtegyél vele...
2021. jún. 29. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!