Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Decathlonban kipróbálhatóak a...

Decathlonban kipróbálhatóak a biciklik?

Figyelt kérdés
Már nagyon régen voltam, akkor lehetett. De ez még a vírushelyzet előtt volt. Illetve nem tudom, olvastam olyat is, hogy most nincs kirakva szinte egy sem. Erről tud valaki valamit?:) Csömöri Decathlonról lenne szó.

2021. jún. 15. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Mert megvették az összeset. Nagy a kereslet a biciklikre tavaly óta.
2021. jún. 15. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát így az üzlettérben felülhetsz rá, de az nem sokat ér. Igen a járványhelyzet eléggé megdobta a biciklik iránti keresletet, nagyobb az igény, mint a kínálat.
2021. jún. 15. 20:31
 3/5 anonim válasza:
100%
Kirakva ki vannak, pont a kipróbálás miatt, én abba futottam bele a múlt héten, hogy kipróbáltam egyet és mondtam a srácnak oké akkor megvenném, erre azt mondta hogy nem adhatja el, ami itt van az mind bemutató darab, rendeljem meg online.
2021. jún. 15. 23:00
 4/5 anonim ***** válasza:
lehet, csak nincs mit megvenni.....
2021. jún. 16. 21:05
 5/5 anonim ***** válasza:

ha van akkor igen

ha nincs akkor nem

2021. jún. 17. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!