Kipróbaltam a 29es kerekmeretet egy kereskedésben, de egyszerűen nem tudtam bunnyzni vele, 27.5ös nem volt kipróbalhato, azzal könnyebbenne?
szóval 27.5 nem volt a kereskedésben ahol próbálgattam.
Eddig egy magellan polarx-em volt, 13éve azt hajtom, annak a vázgeoja és a 26os kerékmérete mellett hatalmas bunnykat tudtam tolni, de sajnos a 13éves váz megadta magát.
34 éves vagyok, nincs mar nagyobb igényem, mint max az útpadkára felbunny, de a 29essel egyszerűen a kormányt is alig bírtam kiemelni, nemhogy még fel is ugorjak. Ellenben mivel főleg túrázok úttalan utakon, így a kerék adottságai nagyon is bejönnek., de mellette varosi munkába járásra is kell. Nem szeretnek a bunnyhoppokról lemondani, ez az egyetlen dolog ami miatt nem erzem magam bringán egy vén szarnak :D
Hát mert én már nem :) es sajnos nem is érek rá
Meg kialakult bennem egy félelemérzet ami meggátol sok olyan dologban? Amiket 16-25közt még lazán betoltam... én főleg bmx-eztem akkoriban, a polarixel csak túrázgatás, meg hobbi csapatás ment... de 3-4lépcsőfokot felbunnyztam vele a mai napig... illetve 1 héttel ezelőttig mikoris elreccsent a váz :(
Ebben szerintem egy 29-es és egy 27.5-ös bringa van, de sok GMTN videóban látni 29-est és nincs gondjuk a kezelésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!